Keystone logo
Marbella International University Centre MBA Masters In Business Administration
Marbella International University Centre

MBA Masters In Business Administration

Marbella, Spanien

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 24 000 / per year

På Campus

Introduktion

MBA har utformats för att stödja din karriärutveckling, förbereda dig för att utföra chefsroller framgångsrikt eller att bygga ditt eget företag. Du kommer att studera med en kohort av erfarna yrkesverksamma från en rad branscher, bygga ditt nätverk och ge dig insikter i bästa praxis.

Som en konsekvens kommer du att utforska frågor som har en betydande inverkan inom organisationer genom att arbeta med andra och bygga på både personliga individuella erfarenheter och jämföra och kontrastera med kohortens medlemmar. Du kommer att utföra projekt och uppdrag som är utformade för att hjälpa dig att kritisera och tillämpa de teorier, verktyg och tekniker du lär dig som tilldelats av University of West London.

Mycket av lärandet utvecklas genom att inrätta gemensamma lärandegemenskaper med programdeltagare och handledare och du kommer att bli en del av den lärandegemenskapen. Din förståelse utvecklas kring nyckelfärdigheter, processer och praxis för affärer, ledarskap och ledning. Lösningar på verkliga problem föreslås, diskuteras och analyseras inom lärande community med stöd av handledare och medstudenter.

Du kommer att utveckla en kritisk förståelse för frågor som rör företag och förvaltning, i både privat och offentlig sektor, vilket kommer att förbättra din förmåga att maximera individuell och organisatorisk potential. MBA sammanför relevant samtida akademisk teori och forskning med en praktisk förståelse för aktiviteter inom organisationer. Detta kommer att utvecklas genom att du kan dela kunskap, relatera detta till teorier utvecklade från relevant forskning och lära dig genom praktisk tillämpning.

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor