Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

Introduktion

MIBM har varit en obestridd distinkt ledare inom Online Management-kurser över hela Indien i flera år som ger kvalitetsutbildning och uppfyller internationella standarder.

Vi på MIBM har en lista över kvalitetsprogram som erbjuder MBA- och Fast Track-program som passar bäst för studenter och yrkesverksamma för att forma sin karriär enligt nuvarande globala trender. Vi tror på att utbildningens excellens förmedlas så att våra studenter ligger före tävlingen. Vårt uppdrag är att förbättra en individs nuvarande status för honom/henne för att uppnå sina mål med perfektion.

MIBM erbjuder olika online MBA-program som är vana vid den ständigt föränderliga marknadsmiljön. Programmen passar bäst för studenter& som arbetar yrkesverksamma som förstår deras tidsbegränsningar. Kurserna har utformats och utvecklats av ledande utbildningsexperter från hela världen. Våra utbildningsexperter har utformat de bästa metoderna och utbildningsmönstren för utbildning för att skapa branschledande proffs. Vår utbildningsfakultet rankas som den bästa branschen när det gäller att tillhandahålla online-utbildning.

Campus funktioner

    Platser

    • Antananarivo

      Antananarivo, Madagaskar

      Frågor