Keystone logo
Meridian University MBA i kreativt företag
Meridian University

MBA i kreativt företag

Petaluma, Amerikas förenta stater

18 Months

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 21 632 / per year *

Blandad, Distansutbildning

* undervisningsuppskattning baserad på heltidsregistrering av 32 högskolepoäng per läsår. Undervisningen faktureras till en kurs på 676 USD per kredit

Introduktion

Visdom på jobbet

MBA i Creative Enterprise är utformat för att möjliggöra akademiker som är välutbildade i kärnverksamhetsfunktioner som ledning, marknadsföring, ekonomi, verksamhet och strategi. Dessutom väver Meridians MBA-läroplan flera viktiga betoning genom de flesta MBA-kurser som:

  • Transformativ innovation
  • Affärer som ett medel för att regenerera allmänheten
  • Entreprenörskap som är generativt, inte extraherande
  • Utvecklingsdrivna organisationer

"Affärsverksamhet har blivit under det senaste halvseklet, den mäktigaste institutionen på planeten. Den dominerande institutionen i alla samhällen måste ta ansvar för hela ... Varje beslut som fattas, alla åtgärder som vidtas måste ses mot bakgrund av det ansvaret. Detta kräver mer än stegvis anpassning; det kräver en grundläggande omdefinition av företaget som en social partner. "

—Willis Hartman

I korthet

ANSÖKAN
ACCEPTERAD

Kvartals

HÖGSTA GRAD
NÖDVÄNDIG

ungkarlar

INLÄRNING
FORMATERA

Hybrid

PROGRAM
LÄNGD

18-24 månader

TOTALT KREDIT
NÖDVÄNDIG:

64 poäng

KOSTNAD PER
KREDITERA

676 $

BOSTAD
NÖDVÄNDIG

3

ACKREDIERING


WASC

 

159169_mba-page-photo-d.jpg

Koncentrationer tillgängliga

KOMPLEXITETSHANTERING

Koncentrationen av komplexitetshantering betonar kurser som är anpassade till praxis för strategisk och operativ ledning i liten, medelstor och stor skala, över sektorer.

UTVECKLING

Koncentrationen för utvecklingscoaching betonar kurser anpassade till övning i sammanhang som ledarcoaching, bedömning av utveckling och ledning av medvetet utvecklingsorganisationer.

GENERATIVT FÖRETAGSFÖRETAG

Den generativa entreprenörskapskoncentrationen betonar kurser i linje med att utveckla de möjligheter som krävs för att starta nya entreprenörsinitiativ.

ORGANISATORISK UTVECKLING

Koncentrationen för organisationsutveckling betonar kurser i linje med praxis för organisatoriskt ledarskap och utveckling inom olika institutionella domäner, som: Business, Non-profit (NGOs); och myndigheter inklusive sektorer som utbildning, juridik och konst.

TRANSFORMATIVT LEDANDE

Den transformativa ledarskapskoncentrationen betonar kurser som är anpassade till praktiken i sammanhang som coaching, utvecklingsbedömning och ledning av medvetet utvecklingsorganisationer.

"Mina studier vid Meridian University gav mig inte bara förmågan att förstå system utan också de kunskapsuppsättningar som krävs för att utforma nya strukturer och sätt att samarbeta."—CLAUDIA MEGLIN, MERIDIAN MBA ALUMNUS

159171_mba-page-photo-e.jpg

Akademisk struktur

Meridians akademiska struktur ger studenter flexibilitet att navigera universitetets läroarkitektur på sätt som matchar deras passioner, professionella mål och andra livsåtaganden.

Strukturen är utformad för att betjäna en mångfald studentorganisation som bor runt om i världen, har olika kulturella och kliniska visioner för sin karriär och befinner sig i olika stadier i sin professionella resa.

Studenter anmäler sig till ett program, kan välja en koncentration och registrera sig för en eller flera kurser varje kvartal. Förutom kärnkurser för det specifika utbildningsprogrammet och ankarkurser som representerar Transformativt lärande av Meridians läroplan, väljer elever valfria kurser som anpassar sig till deras Meridiankoncentration, bakgrund och karriärväg.

Lärande format

Hybridformat

Meridian's hybridinlärningsformat kombinerar onlinekurser med veckolånga bostadsintensiv på plats. Hybridinlärningsformatet är utformat för att göra det möjligt för studenter att fortsätta sin examen i flexibel takt, och kombinera asynkrona kurser via universitetets anpassade sociala inlärningsplattform, Pivot, videosamtal för levande kurser med lärare, synkron studentengagemang och en veckas bostadsintensiv . Genom att kombinera innovativa utbildningsmetoder online med rika videosamtal och djupa bostadsanslutningar gör hybridformatet att eleverna kan bidra lokalt och uppleva globalt.

Varje kvartal tar studenterna en eller flera sju veckors onlinekurser. Detta schema ger eleverna tid mellan kvartalen för att vila, engagera sig och förbereda sig. Dessutom deltar studenter i minst två veckors intensiva bostadsintensiv per läsår. Intensiver pågår måndag till fredag under hela året, där bostadsintensiv äger rum i Meridian's Bay Area Center och andra globalt distribuerade platser.

Onlineformat

I Meridian's online-inlärningsformat kan studenter genomföra 100% av sina kurskrav online. Virtuella intensiv finns också för studenter som väljer att inte resa till bostadsintensiv. Studenter kan välja intensiva datum, platser och format baserat på deras personliga förhållanden och yrkesmässiga ambitioner.

Stipendier och finansiering

Antagningar

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor