Keystone logo
Melbourne Business School, The University of Melbourne Executive MBA (EMBA)
Melbourne Business School, The University of Melbourne

Executive MBA (EMBA)

14 Months

Request teaching languages

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 96 000

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Melbourne Executive MBA (EMBA) har utvecklats för högpresterande högre chefer som vill ha det bästa av alla världar - en upplevelse som gör det möjligt för dem att uppfylla sina karriärmässiga och personliga ambitioner, studera med sina kollegor, förbättra sin arbetsprestation och upprätthålla balans i sitt privatliv.

The Financial Times-- MBS EMBA rankades bland de 50 bästa EMBA-programmen i världen av The Financial Times 2007. Med totalt nittio handelshögskolor med i rankningen är Melbourne Business School EMBA en av endast två från Australien.

Erfarenheten av MBS

Executive MBA (EMBA) som erbjuds av Melbourne Business School är ett av de mest innovativa programmen för ledarskapsutveckling i Asien och Stillahavsområdet. EMBA gör det möjligt för potentiella chefer att skaffa sig en välkänd, avancerad ledarskapsutbildning samtidigt som de förbättrar sin arbetsprestation och behåller balansen i sitt privatliv. Den är särskilt lämpad för organisationer som vill utveckla nästa generations ledare och för erfarna chefer som vill påskynda sin professionella utveckling.

Programmet tar hänsyn till att management i allt högre grad är en gränsöverskridande verksamhet. Den internationella modulen kommer att genomföras i USA, Europa & Kina. I detta sammanhang är MBS särskilt glada över att vara associerade med Kellogg School of Management i Chicago, där programmet bygger på marknadsföring, strategi och ledarskapsmaterial som studerats i tidigare moduler. I Europa är WHU Otto Beisheim Graduate School of Management i Koblenz värd för programmet, som allmänt anses vara den bästa privata handelshögskolan i Tyskland.

Lärarkåren som är involverad i detta program är starkt motiverad och har ett etablerat rykte som framstående utbildare inom management. Den mångsidiga gruppen består av personer som visat framfötterna och som är fast beslutna att omedelbart bidra till sina uppdragsgivande organisationer.

Programstruktur - Intensivt, innovativt och internationellt

EMBA-studenter kommer att genomföra fyra moduler med fyra veckors internatvistelse under en 14- eller 16-månadersperiod. Deltagarna återvänder till sina arbetsplatser och tillämpar sina kunskaper under 3-4 månaders intervall mellan modulerna.

Programmet är intensivt. Kontakten med fakulteten är upp till 40 timmar per vecka, med ytterligare minst 20 timmar för självstudier, förberedelser och grupparbete. Inlärningsmetoderna är varierande och omfattar allt från interaktiva klassdiskussioner, fallstudier och problemlösning i grupp till upplevelsebaserade aktiviteter och formella presentationer. Aktuella managementkoncept och tillhörande affärstänkande behandlas i ett tillämpat sammanhang.

En betydande del av programmet genomförs i små grupper, vilket ytterligare förstärker den dynamiska inlärningsupplevelsen. För att främja ytterligare lärande inom gruppen uppmuntras en kooperativ inlärningskultur. Detta förstärks genom ett bedömningssätt som bygger på godkänt/underkänt, vilket i stort sett eliminerar konkurrens inom gruppen och utvecklar en ömsesidigt stödjande inlärningsmiljö. Examinationerna är utformade för att främja utvecklingen av problemlösning och analytiska färdigheter, och prövar studenternas förmåga att tillämpa de nya begrepp som de har blivit exponerade för. Programmet kompletteras med noggrant utvalda gästtalare som är erkända ledare inom sina respektive områden.

Melbourne-modulerna äger rum på MBS - en helt privat anläggning i Carlton, Melbourne; den internationella modulen genomförs i USA, Europa & Kina.


Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Executive MBA General Management
  • Berlin, Tyskland
 • Executive MBA
  • Cape Town, Sydafrika
 • Executive MBA
  • Paris, Frankrike
  • Roubaix, Frankrike