Keystone logo
Alliance Manchester Business School - South America Centre

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Introduktion

Manchester Business School grundades 1965 och är en av Storbritanniens första handelshögskolor. År 2015 firade vi vårt 50-årsjubileum.

Vi blev den största företag och förvaltning skola i Storbritannien 2004 när vi samman med The Victoria University of Manchester School of redovisning och finansiering, UMIST School of Management och programmet i forskning inom vetenskap och teknik.

Vi är en fullservice handelshögskola, ger bransch fokuserad utbildning till studerande, doktorander och chefer över hela världen.

Original tänka Applied är kärnan i vad vi gör - att vrida teori till praktik i alla vår verksamhet, genom vårt program, rådgivning och forskning.

Vi informerar, inspirera och engagera med näringslivet genom våra företags engagemang aktiviteter och vi arbetar för att stödja samhällen genom agenda vårt sociala ansvar.

Ranking och ackreditering

Alliance Manchester Business School fortsätter att ta emot ett antal olika rankningar och ackrediteringar från många upphandlande styrelser - inte bara i Storbritannien utan från hela världen.

Rankning

2016 Financial Times undersökning rankar vår MBA 7th i Storbritannien, 14 i Europa och 38th i världen. Enligt FT, kan MBA-studenter förvänta sig en 96% löneökning tre år efter examen. Alliance MBS läggs också vid 12 i världen för karriärutvecklingen. Vi rankas 6: ai världen, utanför USA, med företagets namn Forbes. Forbes rating användningsområden avkastning på investeringen (ROI) som sin viktigaste måttet, i kombination med feedback från Alliance MBS globala alumner gemenskap. Vi är rankat 2 i Storbritannien för forskning makt, och 4 för djup och bredd av forskning (REF 2014). Bloomberg Business Week rankade Alliance MBS vid 19 i världen och 9 i alumner undersökningen.

Accreditation

Alliance MBS är en del av en liten och utvald grupp av institutioner över hela världen som är ackrediterade av alla de tre stora kroppar - AACSB International, AMBA och EQUIS.

Plats

Oavsett var du är baserade, är vår expertis aldrig långt borta. Vi är den enda brittiska handelshögskolan med en närvaro i sex globala nav. Alla våra centra har starka band med det lokala näringslivet och vi har också ett globalt nätverk med över 50.000 alumner, spridda över 169 länder.

Platser

  • São Paulo

    Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini) 04578000, São Paulo, Brasil, , São Paulo

    • Manchester

      Alliance Manchester Business School Booth Street East , M13 9SS, Manchester

    Frågor