Keystone logo
Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Introduktion

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

Sedan 1995 har Master Education International haft sina anknutna och associerade institut i Mellanöstern, Indien, Fjärran Östern och deras studentkår i stort genom att tillhandahålla Storbritannien, USA och Indiska högre utbildning. Dess flaggskeppsprogram är MBA och BBA. MEI är en partner av tre brittiska tilldelande organ; QUALIFI, BTEC Edexcel och NCC Education och framstående universitet som University of Bolton, City Vision University USA och Banasthali University (Listed and Recommended av Ministry of Education, UAE). MEI är också ett off-campus kontor för forskningsbaserat program som leder till Ph.D

MASTER tillhandahåller högskoleutbildning med överkomliga priser i UAE.

Master Education International har levererat utbildning inom ledningsområdet under de senaste 24 åren och har haft sina leveranscenter i Dubai, Sharjah och Abu Dhabi i UAE, med sitt huvudkontor i Indien och dess medarbetare i KSA och Singapore. Vi specialiserar oss speciellt på behoven hos yrkesverksamma genom att genomföra interaktiva interaktiva klasser på fredagar och / eller lördagar. Krediter som uppnås på andra universitet är överförbara, så att du kan starta din högre utbildning.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG
114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

vittnesmål

"Masters gav mig alternativen för olika erkända universitet för MBA-programmen som ger djup kunskap om att vara konkurrenskraftig i denna globaliserade värld. MBA-programmet gav omedelbar värde genom att öka min strategiska medvetenhet. Jag har ingen tvekan om att mästare var absolut bästa valet för mig, och skulle vara för de flesta människor. "
- Amin Kazi, Executive Manager och GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB

"Jag har varit med Masters sedan juli 2011, jag har gjort min BBA-grad i marknadsföring. Jag har bevittnat en fantastisk och högkvalificerad fakultet. För närvarande fyller jag min MBA-examen i marknadsföring. Jag är glad att vara med mästare." - Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

"Jag var alltid intresserad av MBA-HR och orolig för hur man hanterar studier på jobbet, eftersom jag krävde tillräckligt med coaching och klasser efter jobbet. Lösningen var Master Education International. MIG har hjälpt mig att förbättra professionellt

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Våra mål

Att ge en särskild och högkvalitativ utbildning för att förbereda professionella positioner i dagens snabba värld där meritokrati och kvalifikationer är grundläggande för framsteg.

Att tillhandahålla utbildningsmöjligheter till kunder som redan är verksamma, vilket gör det möjligt för dem att uppfylla sina karriärmål genom att förbättra sin kompetensbas utan att avbryta sitt yrke eller kompromissa med kvaliteten på utbildningen.

Att vid behov använda traditionella metoder, moderna tekniker och teknik till den bästa fördelen i leveransen, för att förbättra och berika våra kunders uppnåelse av sina utbildnings- och karriärmål.

Att hålla sig i takt med innovationer och utveckla nya metoder och teknik för leverans av utbildning och komponentmaterial samt administrativa aspekter av institutet.

För UAE-invånare: DUBAI / SHARJAH - Fredagmorgon (09:00 - 12:30)
ABU DHABI - Lördag eftermiddag (02:00 - 05:30)

Platser

  • Dubai

    Master Education International P.O Box: 117149 Dubai, UAE

  • Sharjah

    Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates

    Frågor