Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Introduktion

Marist College, erkänd för hög kvalitet av US News & World Report, Time, och "The Princeton Review" och "Barrons bästa köper i högskoleutbildning," är känd för sitt ledarskap i användningen av teknik för att förbättra undervisning och lärande process .

Founded in 1929, med utsikt över Marist s 210-acre campus Hudsonfloden i hjärtat av den historiska Hudson Valley, halvvägs mellan New York och Albany, delstatens huvudstad.

Det som började som en skola för utbildning av framtida Marist Brothers har utvecklats till en av de ledande högskolorna i konst och vetenskap i nationen. Marist är ekumenisk karaktär och återspeglar ideal grundaren av Marist Brothers, St Marcellin Champagnat: engagemang för kvalitet i utbildningen, en strävan efter högre mänskliga värden, och engagemang för principen om tjänsten.

Marist är dedikerade till att hjälpa eleverna att utveckla intellektet och förmåga som krävs för upplysta, etiska och produktivt liv i det globala samhället av 21-talet.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Poughkeepsie

    Marist College, 3399 North Road

    Frågor