Keystone logo
Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Introduktion

University of Manchester var en tidig adoptiv av gränsöverskridande utbildning och har nu 25 års erfarenhet inom detta område. Under åren har vi skapat starka globala partnerskap med företag och högprofilerade utbildningspartners och vi har etablerat 6 globala centra på fyra kontinenter: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai och Singapore.

Vår tradition för framgång i lärande och forskning sträcker sig tillbaka över 180 år och omfattar födelsen av den moderna datorn, splittningen av atomen och grundprinciperna för modern ekonomi. Många fler världsförändrade innovationer har sina rötter här, vid University of Manchester. Vi rankas som 2: e plats i Storbritannien när det gäller "Research Power" i ramverket för forskning om framstående forskning 2014, och vi har ett globalt rykte för vår banbrytande forskning, vilket förbättrar vår problembaserade strategi för grundutbildning.

Singapore, Sydostasien Center

Ett 100% ägt dotterbolag till University of Manchester, Southeast Asia Center, har etablerat sin närvaro i Singapore sedan 1992 och driver flexibla globala MBA för professionella med olika kulturella och professionella bakgrunder. Det stöder nu nästan 300 studenter och har examen mer än 1600 studenter i Sydostasien och Oceanien.

Våra internationella akademiker reser världsläran på våra 6 globala centra. Många av våra akademiker är utrustade med branschkunskap och omfattande kontakter med allmänheten, privata inklusive organisationer från tredje sektor över hela världen. De leder debatten, påverkar åsikt och politik och driver förändringar.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

80 Robinson Road # 13-02 Singapore 068898

CPE-registreringsnummer: 201022477R
Period: 28 september 2020 till 27 september 2024

Platser

  • 80 Robinson Road #13-02, 068898, Singapore

Frågor