Keystone logo
University of Southampton - Business School Master of Business Administration (heltid)
University of Southampton - Business School

Master of Business Administration (heltid)

0 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Master of Business Administration (heltid)

University of Southampton MBA ger dig verktyg, kunskap och förtroende för att utmana konventionellt tänkande och lyckas i dagens snabbt föränderliga affärsvärlden genom att stå ut, inte smälta in.

Den heltid MBA är avsedd för studenter som har minst fyra år, men förmodligen mer av relevant arbetslivserfarenhet sedan examen och som nu vill föra en utmanande utbildningen att utveckla sin chefspotential.

MBA, måste du räkna med att arbeta med idéer och koncept som är komplexa och som behöver verklig intellektuell ansträngning för att bemästra fullt. I gengäld får du en utbildning som förbereder dig för en karriär som en skicklig och reflekterande manager. Vår MBA är varken en snabbkurs i affärs buzz-words eller en katalog av quick fix lösningar. Din personliga lärande förbättras genom att teoretiska begrepp i samband med din egen erfarenhet.

Den Southampton MBA välkomnar deltagare som letar efter en utmaning; är angelägna om att ifrågasätta och diskutera idéer med andra ljusa och similarily motiverade chefer; och söka en allround ledarskapsutbildning och utveckling övning.

Programöversikt

Undervisade i vår nya Executive Education Centre, vår MBA möter den globala standarden för Association of MBA (AMBA), genom en bred läroplan som syftar till att utveckla ditt affärsmannaskap inom alla områden. Nyckel teorier och begrepp förvaltning undervisas av inspirerande lärare som också utföra banbrytande forskning inom sina specialområden.

Vare sig på vår heltid eller deltid program kommer Southampton MBA utmanar dig att titta på näringslivsfrågor ur olika perspektiv för att hitta de bästa lösningarna. Du kommer att lära av verkliga affärsproblem och utbyta erfarenheter med de olika kohorten som gör detta program. Under din tid på Southampton, kommer du att uppmanas att konsolidera och reflektera över din inlärning.

I programmet ingår också en veckas bostäder i Maastricht, Nederländerna. Under veckan kommer du att delta i seminarier av praktiker och akademiker från regionen och besöka upp till fem företag för att se hur de har att göra med komplexiteten i en globaliserad värld.

Studerar för Southampton MBA kommer också att ge dig chansen att träffa och nätverka med andra framtida företagsledare från hela världen. Du kommer att få nya vänner och kontakter för livet.


Programstruktur

Heltidsstudier på MBA följer ett schema där formell undervisning sker på 3 eller 4 dagar per week.The resten av veckan används för grupparbeten och individuell studieplan. En bedömning sker under kursens gång med formella undersökningar i januari. I enlighet med AMBA krav bör aktörerna förväntar minst 500 timmars formell kontakt med våra lärare. Tillfredsställande resultat i kurs assessements resulterar i tillstånd att fortsätta att arbeta mellan juli och september för att förbereda och lägga fram en MBA avhandling.


Att Ansöka

Om du vill ansöka till skolans deltid MBA-program ska du fylla i en University of Southampton ansökningsblankett och returnera den till Akademiska registrator. Du kan fylla i formuläret på nätet eller ladda ner ett program pack.

Typiska förkunskapskrav


Examensfordringar

1: a eller 2: a klass examen från ett brittiskt universitet. Motsvarande utländska / yrkeskvalifikationer i ett lämpligt ämne välkomnas också. Relevanta nivåer av arbetslivserfarenhet.


Urvalsprocessen:

Intag: 50
Genomsnittlig sökande per plats: 8

Åldern på deltagarna varierar vanligen 26-35 och deras första gradens ämnen omfattar naturvetenskap, teknik och humaniora samt företagsekonomi.

Din ansökan kommer att noga övervägas av en specialist medlem av akademisk personal som kommer att väga upp många faktorer; inte bara dina skolprestationer, intressen och färdigheter, men också din motivation och din domarens konfidentiell rapport.

Vi gör våra beslut i de flesta fall på ansökningsblanketten och styrkande handlingar ensam. Kandidater som kräver särskild uppmärksamhet, till exempel på grund av ålder, funktionshinder eller icke-standardiserade förkunskaper kan bli intervjuad.


Ackreditering: AMBA

Avgifter: £ 23.500

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Sussex MBA
    • Brighton, Storbritannien
  • Master of Business Administration (MBA)
    • Lincoln, Storbritannien
  • Executive MBA (London)
    • London, Storbritannien