Keystone logo
© BIMM University
Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Introduktion

MSM-US1

Maastricht School of Management och University of Suffolk har lanserat en spännande samarbete Executive MBA-examen, i termer av där deltagarna kommer att kunna studera i internationella platser, Maastricht (Nederländerna), Ipswich (UK) med möjlighet att studera i Boston (USA) som omfattas av visumkrav.

Detta partnerskap av en av de äldsta handelshögskolor i Nederländerna och en av de yngsta universiteten i Storbritannien har resulterat i utvecklingen av en unik MBA som kombinerar solid verksamhet tradition och internationell ackreditering med entreprenörs energi och möjlighet. Programmet levereras helt på engelska.

För mer om detta banbrytande ny Executive MBA se artikel om det som presenterades i tidningen Affärs Eftersom

Att fördjupa och stärka den akademiska och vetenskapliga bindningar mellan Nederländerna och Storbritannien, rektor Suffolk University, professor Richard Lister förde ett besök till MSM i slutet av augusti 2016.

MSM och University of Suffolk planerar att samla resurser för att utveckla en effektiv gränsöverskridande utbildning partnerskap inom näringslivet utbildning, med fokus på social och miljömässig hållbarhet och ansvar, särskilt i en högteknologisk ekonomisk miljö, där det livslånga lärandet har blivit en nödvändighet för ekonomisk konkurrenskraft. Detta kommer att omfatta samarbete för att erbjuda individuellt olika förvaltnings- och entreprenörskap grader, korta program och affärshändelser. Healthcare Management är ett område i synnerhet när de båda institutionerna kommer att samla sina nätverk och kompetens.

MSM-US32

Platser

  • Ipswich

    Ipswich, Storbritannien

    Frågor