Keystone logo
London School of Commerce Malta

London School of Commerce Malta

London School of Commerce Malta

Introduktion

London School of Commerce Malta

En del av Handelshögskolan i London (UK) Group of Colleges Associated with University of Bedfordshire

Malta Campus

London School of Commerce Malta erbjuder en attraktiv, centralt belägen campus i ett fantastiskt läge på den charmiga ön Malta där engelska är ett av de två officiella nationella språken och allmänt talas av hela lokalbefolkningen. LSC Malta campus är utrustad med alla faciliteter som krävs för en positiv inlärningserfarenhet, inklusive Wi-Fi i hela lokalerna, ett välfyllt och utrustat bibliotek och fritidsområden.

LSC Malta bibliotek består av ett lån och en referenssamling av alla kärntexter och rekommenderade avläsningar. En uppsättning studiefärdigheter och referensmetoder är också tillgängliga. Dessutom har eleverna full tillgång till över 70 000 texter tillgängliga elektroniskt via LSCs onlinebibliotek.

LSC Malta moderna faciliteter och omfattande inlärningsresurser ger dig rätt verktyg för att utvecklas smidigt i dina studier samtidigt som du utvecklar den kunskap och kompetens som krävs för en karriär inom internationell verksamhet. LSC Malta är stolt över att dess undervisningsfakultet innehåller utmärkta professorer, forskare och högkvalificerade professionella akademiker.

Fördelar med LSC Malta

Campus ligger i närheten av den historiska staden Valletta, som är en världsarvslista UNESCO, och inom bekvämt räckhåll från öns största transportcentrum samt en mängd historiska sevärdheter, köpcentra, fritidszoner och nöjesplatser .

På LSC Malta kommer du att fördjupa dig i en verkligt varierad miljö som består av en studentpopulation som är en smältkälla av nationaliteter och kulturer, vilket gör din utbildning en verkligt formativ upplevelse som går utöver den grundläggande akademiska prestationen.

LSC Malta är licensierat som ett högskolorinstitut (licensnummer 2014-FHI-025).

24381_20.jpg

Viktigaste fördelarna

 • Skaffa en globalt erkänd grad

 • Möjlighet att överföra krediter till (Storbritannien) för att få en brittisk MBA-examen

 • Extremt konkurrenskraftiga kursavgifter, betalas i flexibla räntor

 • Studera och leva i en unik miljö i ett engelsktalande Medelhavsland

 • Känd internationell fakultet

 • Dra nytta av en modern, fullt utrustad campus på ett centralt läge

 • Tillgång till 70 000 studiematerial på nätet

Platser

 • Floriana

  Floor 3, Europa Centre, St. Anne Street, FRN9020, Floriana

  Frågor