Keystone logo
Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Introduktion

World Class International Faculty

Vår fakultet består av topprofessorer anslutna till institutioner som Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, University of St. Gallen, Copenhagen Business School, Bocconi University , Zagreb School of Economics and Management, Sciences Po, HEC Paris och mer.

Förbered dig för att bli utmanad

LSB om du anmäler dig till ett utbildningsprogram, en MBA eller en Master i Management, var redo för en spännande tid på LSB . Du kommer att exponeras för affärssituationer där din kunskap utmanas och out of the box lösningar diskuteras . Du måste kommunicera och hitta gemensamma grunder med lärare och klasskamrater och företagsledare från hela världen.

Innovativa undervisningsmetoder

Att studera på LSB ger dig tillgång till olika kulturer, upplevelser och sätt att tänka. Genom samarbete kommer du att vinna på de rika erfarenheterna från dina internationella klasskamrater, professorer och företagsledare. Den prisbelönta fakulteten ligger i frontlinjen för innovativa undervisningsmetoder inom företagsekonomi . Lär dig att tänka och besluta som en ledare inom fallstudier och konsultprojekt.

Handlingsbar kunskap

Läroplanen är utformad för att utveckla dig till en ledare som kan se, ta hand om och utveckla nya möjligheter. Din LSB mästares erfarenhet ger mer än bara akademisk kunskap och praktiska färdigheter. Vårt mål är att ge dig en unik upplevelse - akademisk och på annat sätt.

Syn

Att vara en globalt erkänd högkvalitativ företagsskola i hjärtat av Europa.

Uppdrag

Skolans uppdrag är att tillhandahålla en inspirerande och mångkulturell inlärningsmiljö för företagsledare från internationella företag som är verksamma i Luxemburg såväl som över hela Europa och världen. För att uppnå sina utbildnings- och akademiska mål använder skolan samtida undervisnings- och forskningsmetoder, främjar kulturell och intellektuell mångfald. Skolan samarbetar med det internationella näringslivet och förbereder företagsledare för att blomstra i en komplex global affärsvärld.

Ackreditering

Luxembourg School Of Business är ackrediterat av det luxemburgska ministeriet för högre utbildning och forskning. Ackrediteringarna gäller för hela institutionen samt för Master of Business Administration och Master in Management-programmen. Luxembourg School Of Business är också medlem i AACSB internationella ackrediterare och är Erasmus-ackrediterad.

Platser

  • Luxembourg City

    19, Rue Eugène Ruppert

Program

Institutionen erbjuder även:

Frågor