Keystone logo
Lake Erie College Master of Business Administration, MBA
Lake Erie College

Master of Business Administration, MBA

Painesville, Amerikas förenta stater

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blandad, Distansutbildning, På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Parker MBA, som grundades 1981, vid Lake Erie College är ett ackrediterat program utformat med tanke på den arbetande yrkesutövaren. MBA: s syfte är utbildning och professionell tillväxt först - inte forskning, bidrag eller partnerskap.

Oavsett om du väljer praktiska kvällskurser, en snabbare takt, ett helt online-spår eller en kombination av dessa alternativ, gör Lake Erie College det enkelt att anpassa ditt schema och tjäna din MBA på dina villkor!

Lake Erie College MBA är utformad för allmänna chefer. Programmet gör det möjligt för akademiker att utvidga sina horisonter och tar successivt mer ledningsuppgifter och ansvar. Om så önskas kan studenterna också välja att få en koncentration i en av våra tre erbjudna koncentrationer.

Sjukvårdsverket

Hälsovårdsförvaltningens koncentration förbereder Parker MBA-studenter för personal-, lednings- och ledarroll inom hälso- och sjukvårdsbranschen. Hälsovårdsadministrationens koncentration täcker bland annat USA: s leveranssystem för hälso- och sjukvård, en översikt över hälsoinformatik, juridiska och etiska frågor och effektiv hantering av vårdorganisationer. Koncentrationen handlar om att tillämpa affärsidéer inom hälso- och sjukvårdsbranschen i ett brett sammanhang och omfattar inte bara leverantörsorganisationer som sjukhus utan även andra branschdeltagare som läkemedels- och medicintekniska företag.

Informationsteknikhantering

MBA-koncentrationen inom Information Technology Management är utformad för att möta den framväxande efterfrågan på IT-personal. Information är en viktig tillgång för alla organisationer. Koncentrationen syftar till att utveckla IT-personal som kommer att leda en organisations strategier för att effektivt definiera, lagra, hantera, skydda, dela och distribuera information till relevanta intressenter och utnyttja informationsteknikens kraft för att skapa en konkurrensfördel.

Hälsoinformatik

Hälsoinformatik-koncentrationen är utformad för att möta den framväxande marknadens efterfrågan på yrkesverksamma inom vårdhantering med specialisering inom informatik. Hälso- och sjukvårdsindustrin upplever en massiv förändring i hur den levererar och hanterar en patients vård på grund av teknik och obligatoriska federala regler. Denna koncentration syftar till att utveckla yrkesverksamma inom vårdhantering som kommer att leda en organisations strategier för att effektivt integrera hälsoinformatik som en del av den dagliga verksamheten och utnyttja hälso- och sjukvårdsteknikens kraft för att skapa en konkurrensfördel och leverera säker och kvalitetsvård för patienter.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master of Engineering Management Master of Business Administration
  • Sydney, Australien
  • Moore Park, Australien
  • + 2 Mer
 • Juris Doctor Master of Business Administration
  • Sydney, Australien
  • Moore Park, Australien
  • + 2 Mer
 • Heltid MBA
  • Barcelona, Spanien
  • Madrid, Spanien