Keystone logo
Korea University Business School S3 Asien MBA
Korea University Business School

S3 Asien MBA

Request duration

Request teaching languages

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Tri-universitetet symposium mellan Fudan University (Shanghai), Korea University (Seoul) och National University of Singapore (Singapore) inleddes då på grund av en märklig slump, tre institutionerna höll vår deras hundraårsjubileum firas år 2005. Efter dela en vision i den globala ekonomin, KU och NUS etablerade Fudan S3 University Alliance (S3 UA).

&nbsp

&nbsp

Varför S3 Asien MBA-program

&nbsp

Asien kommer att vara fokus för en stor del av världens ekonomiska och politiska verksamhet i 21-talet. Dess snabba utveckling har lett till ökande komplexiteten att göra affärer i regionen avgränsas av stora skillnader i ekonomiska, affärsmässiga, kulturella, institutionella och socio-politiska förhållanden. Alltmer finns det ett växande behov av en pan-asiatiska MBA-program som erbjuder en fördjupad förståelse av teori och praktik att göra affärer i Asien. Men det är få universitet i Asien har den forskning och undervisning möjligheter att erbjuda ett program som ger djup teoretisk och praktisk utbildning som krävs av chefer. Därför var den icke-anpassade standarden MBA tills nu, det primära formell ledarskapsutbildning och utbildning verktyg tillgängligt i Asien.

&nbsp

Som svar på dessa behov, har School of Management vid Fudan University, Korea University Business School och NUS Business School lanserade S3 Asien MBA, med början hösten 2008.

Hur fungerar ett MBA-program som drivs gemensamt av tre ledande universiteten i Asien att ge ett unikt försprång i top-notch företag utbildning?

&nbsp

De tre skolorna har den bästa förståelsen för asiatiska ekonomierna, etablerade världsklass MBA-program genom ackrediteringar och gemensamma program, och har fakulteten utbildas i topp handelshögskolor runt om i världen. Den integration och samverkan mellan dessa tre ledande handelshögskolorna i Asien kommer att erbjuda globala konkurrenskraften i världsklass asiatiska företag utbildning.

&nbsp

S3 Asien MBA-programmet syftar till att möta det växande och mångskiftande behov och förväntningar av studenter, arbetsgivare, lärare, alumner, universitet och regeringar genom att förbereda eleverna för högre ledande positioner inom stora verksamheter i Asien och världen. Detta program kommer att kombinera den unika kompetensen hos de tre ledande handelshögskolorna i en exceptionell MBA-program som lärs ut i tre av de mest sofistikerade och snabbt växande städerna i världen.

&nbsp

&nbsp

Förkunskapskrav

&nbsp

S3 Asien MBA ger deltagarna en global standard inom näringslivet utbildning baserad på asiatiska perspektiv. Vårt program är utformat för dem som söker antingen en karriär i Asien-Stillahavsområdet, eller som planerar att göra affärer med asiatiska företag.
Vi söker för hård och kreativa sinnade personer som har ett förflutet med resultat och besitter ledarskap och lagarbete kapacitet. Kandidaten urvalsprocessen är följande:

&nbsp

Fudan

 • GRK för studenter från Kina
 • Särskilda GRK för studenter från Macao, Hong Kong, Taiwan och
 • GMAT för studenter utanför Greater China som vill ansöka om Fudan Degree
 • 3 års arbetslivserfarenhet

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Juris Doctor Master of Business Administration
  • Sydney, Australien
  • Moore Park, Australien
  • + 2 Mer
 • Corporate Residency MBA
  • Halifax Regional Municipality, Kanada
 • Heltid MBA
  • Barcelona, Spanien
  • Madrid, Spanien