Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Introduktion

Unikt positionerat för att frodas i förbindelsen mellan företag, regering och samhälle, på Kogod tror vi att företag är en kraft för meningsfull förändring. American University är erkänt för sitt starka engagemang för public service, tvärvetenskaplig utbildning, internationellt engagemang och forskning. Universitetsområdet ligger i ett bostadsområde i nordvästra delen av District of Columbia, mindre än en mil från Tenleytowns tunnelbanestation och nära många ambassader, statliga organ, internationella organ, icke-statliga organisationer, ideella organisationer och företag. Kogod School of Business (Kogod) grundades 1955.

Under åren har Kogod utnyttjat American Universitys starka rykte för att ge många möjligheter för studenter som är intresserade av kopplingen mellan privata företag och offentliga tjänster, vilket ger tillgång till en mängd olika organisationer i närheten. 1979 fick skolan sitt namn efter alumnen Robert P. Kogod, en framgångsrik fastighetsutvecklare, som ett erkännande för hans generösa stöd. David Marchick har varit dekanus för Kogod sedan augusti 2022.

Vi har tillgången och möjligheterna du inte kan få någon annanstans. Kogods läge i Washington, DC och förbindelser över hela världen innebär att du har tillgång till personliga och professionella möjligheter som du inte hittar någon annanstans. Och med våra små klassstorlekar kommer du att kunna skapa meningsfulla relationer med professorer och kamrater som varar livet ut. Rankad som nummer 16 av US News & World Report för bästa online-graduate-program 2021 och beläget i hjärtat av Washington, DC, ger vi dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner genom rigorösa men ändå flexibla program som lärs ut online.

Platser

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

Frågor