Keystone logo
KMU Akademie

KMU Akademie

KMU Akademie

Introduktion

Fortbildning under 2000-talet

Under 2000-talet, som kännetecknas av en allt snabbare utveckling, är utbildning och vidareutbildning en värdefull tillgång och viktigare än någonsin. Komplexa tekniska och ekonomiska frågor och ett stort miljöansvar ställer företag och deras chefer för beslut som fattas utifrån erfarenhet, kunskap och kompetens. Livslångt lärande och ytterligare yrkeskvalifikationer är därför väsentligt. Det är utbildningsanordnarnas uppgift att tillhandahålla infrastrukturen för dessa vidareutbildningsmöjligheter.

KMU Akademie & Management AG, som grundades 2006, var medveten om detta ansvar från början. Men hon insåg också att arbetande människor som vill studera på deltid står inför en stor utmaning: att balansera arbete, familj och studier. Med detta krav i åtanke utvecklade ansvariga på KMU Akademie ett koncept för distansundervisning som var oberoende av tid och plats. Sedan 2011 har KMU Akademie , i samarbete med Middlesex University, erbjudit deltidskurser online som uppfyller just dessa krav.

Utöver systemackrediteringen av Middlesex University, ackrediterades utbildningarna vid Middlesex University framgångsrikt av ackrediteringsbyrån AQAS i samarbete med KMU Akademie & Management AG enligt internationella standarder, European Standards and Guidelines (ESG).

Förstahandsvalet för dina studier vid sidan av jobbet

Kurserna kan genomföras på deltid. Detta är särskilt fördelaktigt för chefer som vill utöka sina kunskaper utan att ge upp sitt jobb. Onlinekursen vid Middlesex University / KMU Akademie anpassar sig flexibelt till elevernas behov. Du studerar när och var du vill och genomför dina studier i din egen takt.

Dina fördelar på ett ögonblick

Hos oss är du i de bästa händerna

  • Flexibelt lärande
  • Undervisningsspråk tyska
  • Erkänd examen
  • Personlig vård

Onlinestudie vid Middlesex University / KMU Akademie

Studera oberoende av tid och plats

De studenter som slutför sina nätstudier vid KMU Akademie är inskrivna som studenter vid Middlesex University i London och får även sin examen från dem. KMU Akademie ansvarar för den organisatoriska hanteringen av kursen. Alla dokument, läromedel och läxor är tillgängliga för studenter på tyska när som helst på KMUnitys onlineplattform. Dessutom är KMU Akademie kontaktpunkt för studenter i alla studierelaterade frågor. Föreläsare, rådgivare och medarbetare kan se tillbaka på många års erfarenhet och säkerställa bästa möjliga stöd för studenterna.

Platser

  • Linz

    Hauptstraße,54, 4040, Linz

    Frågor