Keystone logo
Kingston University – School of Business Master of Business Administration (MBA)
Kingston University – School of Business

Master of Business Administration (MBA)

Kingston upon Thames, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 24 000 / per year *

På Campus

* heltid - deltid per år; £ 12.925

Introduktion

Varför välja den här kursen?

Affärsinnovation och ledarskapstransformation är drivkrafterna bakom vår Kingston Master of Business Administration (MBA).

Oavsett om du vill främja din karriär, öka din anställbarhet eller flytta internationellt, är vår MBA-steget en steg mot personlig självutveckling och att uppnå dina individuella karriärmål.

På Kingston Business School tror vi att yrkesmässig framgång formas av att fästa och utveckla personlig kapacitet och färdigheter, såväl som den akademiska ramen för kunskap. På denna MBA kommer du att få grundläggande tvärvetenskapliga kunskaper medan du utvecklar din känslomässiga intelligens, kritiska ledarskap och ledarförmåga.

Vår MBA fokuserar på den verkliga praktiska tillämpningen av nya färdigheter, kunskap och strategier för att förändra affärsmöjligheter, ta itu med aktuella problem och ta itu med framtida utmaningar. Vi vårdar dynamiskt, öppet sinnetänkande som strider mot befintliga system, uppfattningar och perspektiv. Genom live-konsultprojekt och aktuella affärsutmaningar inbäddade i kursen uppmuntrar vi en "stor bild" -strategi för att driva positiv förändring inom komplexa affärsfunktioner och globala miljöer.

138863_23735.jpg

Skäl att välja Kingston University

 • Levereras av ledande akademiker och forskare, såväl som erfarna utövare som stödjer dina framsteg och personliga tillväxt.
 • Stark tonvikt på aktiva inlärningsmetoder som peer learning, konsultprojekt och kör seminarier för att hantera aktuella affärsproblem - allt utformat för att spegla verkliga behov och globala ledaregenskaper.
 • Utveckla din personliga kapacitet och ledarskapskompetens och samtidigt stödja dig att bygga en karriärplan för att uppfylla dina ambitioner.
 • Gratis parkering på Kingston Hill campus är tillgängligt för studenter på denna kurs. Campus kan också nås enkelt med kollektivtrafik. Halls boende ligger bara en promenad från klassrummen.

Ackreditering

Kingston MBA har ackrediterats av Association of MBAs (AMBA) sedan 1984 - en av de första brittiska MBA: erna som uppnådde denna godkännande. Att gå med i Kingstons MBA-program öppnar dörren till livstidsmedlemskap i Association of MBAs (AMBA) och ett globalt alumninätverk.

AMBA är det ledande ackrediteringsorganet i Storbritannien och får ett ökande erkännande i hela Europa. Det ger en oberoende, internationell verifiering av kvalitet som säkerställer arbetsgivare att vår MBA är väl respekterad och uppdaterad.

Kingston Business School Accreditations

Kingston Business School har den prestigefyllda internationella ackrediteringen av AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) i erkännande av dess utbildning i högsta kvalitet. Denna ackreditering har uppnåtts av bara 5% av världens handelshögskolor och erkänner den höga kvaliteten och standarden på vårt affärsutbud.

138861_23750.jpg

Vad du ska studera

Genom MBA strävar vi efter att våra studenter ska aktivt analysera, ifrågasätta, tolka och förnya. Denna kurs kommer att förbereda dig för att identifiera och omfamna potentiella möjligheter och samtidigt utveckla din kreativa förmåga och samarbetsmetod för att lyckas i olika miljöer.

MBA-programmet på heltid är strukturerat i två delar över 12 månader. Undervisningen äger rum på dagtidskurs med veckodagar. Du går också på en sommarskola i juli varje år för att studera dina valfria. Ett valfritt andra år är tillgängligt för att genomföra en professionell placering.

Vår Executive MBA är ett deltidsprogram. Det täcker samma innehåll på heltid MBA och avslutas vanligtvis under två år.

Del I

Del I syftar till att utveckla en grund i den allmänna ledningen, inklusive färdigheter och perspektiv över olika affärsfunktionsområden. Den innehåller åtta integrerade ämnen som utvecklar elevernas förståelse för teori och praktik för att göra det möjligt för dem att uppnå ett företags perspektiv på deras företag.

Kärnmoduler

 • Finanshantering
 • Stor data och företagsanalys
 • Organisationer och ledning i globalt sammanhang
 • Marknadsprinciper och praxis
 • Verksamhetsstyrning
 • Strategisk ledning
 • Ansvarig hantering
 • Enterprise och innovation

Del II

Del II syftar till att utveckla ytterligare praktiska ledningsförmågor genom leverans av Management Consultancy Project.

Det innehåller också två valfria alternativ som gör att du kan anpassa dina studier för att matcha din karriärväg och framtida ambitioner.

Kör genom hela din MBA-studie, karriär- och ledarskapsmodulen syftar till att stödja dig i din personliga och professionella utveckling samtidigt som du förfinar ditt ledarskap och professionella färdigheter.

Kärnmoduler

 • Management Consultancy Project
 • Karriär och ledarskap

Valfria moduler (välj 2)

 • Företagsekonomi
 • Projektledning
 • Förändring och kreativitet
 • Toppledningsgrupper och bolagsstyrning
 • Global Immersion
 • Att vinna och behålla kunder
 • Interaktiv marknadsföring
 • Supply Chain & Logistics Management
 • Globala affärer
 • Utveckling och tillväxt av små och medelstora företag
 • Innovationsfinans

År 2 (valfritt)

Detta professionella placeringsår är valfritt. Det äger rum efter MBA-året på heltid. Det gör att eleverna kan göra en 12-månaders arbetsplats som en del av sin kurs. Arbetsplatsen är en bedömd del av kursen och omfattas därför av ett Tier 4-visum.

Kärnmoduler

 • Professionell placering

Executive MBA

Deltid Executive MBA tar vanligtvis två år att slutföra. Från september 2021 kommer undervisning på Executive MBA att äga rum över fem undervisningsblock per år, vanligtvis över fyra dagar från torsdag till söndag. Du kommer också att delta i en sommarskola på två veckor, fördelad på ett eller två år.

Informationen ovan återspeglar kursplanens struktur och modulinformationen. Uppdateringar kan göras på årsbasis och reviderade detaljer publiceras genom programspecifikationer inför varje läsår. Reglerna för denna kurs finns på vår webbplats. Om vi har otillräckligt antal studenter som är intresserade av en valfri modul kanske detta inte erbjuds.

138865_23357.jpg

Alumni destinationer

Kingston MBA ger sina kandidater möjlighet att främja sin karriär på olika sätt, i enlighet med individens karriärsföreställningar. Många av våra studenter använder kunskapen från Kingston MBA för att hjälpa dem att fungera mer effektivt på en högre nivå av ledningen, antingen inom deras befintliga bransch eller ta chansen att övergå till en ny roll / sektor. Andra använder dessa färdigheter för att framgångsrikt inrätta sitt eget företag eller utvidga till en konsultroll inom ett befintligt företag eller genom att inrätta ett eget.

Några exempel på välkända organisationer som våra alumner har arbetat med inkluderar; GSK, AstraZeneca PLC, RBS, Tata Consultancy Services, NHS, Amazon Internet Services PVT Ltd, Occidental Petroleum, MS Amlin, Sberbank, BTS Telecom, Deloitte Digital, EY .... för att bara nämna några.

Vilken typ av roll våra alumner har haft efter MBA varierar mycket beroende på individens erfarenheter och kompetensområde. Ett urval av befattningar som innehas av Kingston MBA-studenter inkluderar chef för teknisk försäljning, ekonomidirektör, chef för varumärkesmarknadsföring och förvärv, VD, chef för verksamheten, CTO, regional affärschef, chef för tjänster, chef för chef, IT-affärsrelationschef, och koncernchef.

MBA Alumni Network

MBA Alumni Network gör det möjligt för studenter och studenter att dra nytta av ett globalt nätverk av anslutningar inom ett brett spektrum av industrisektorer. Nätverket, som är en del av Kingston Connect, vår onlinealumnplattform för alumner från Kingston Business School, gör det möjligt för MBA-studenter att:

 • Anslut till MBA-studenter över hela världen
 • Dela jobbmöjligheter
 • Upprätta mentorförhållanden
 • Utbyta branschkunskap och erfarenhet
 • Anslut igen med klasskamrater
 • Dela foton av din MBA-upplevelse
 • Var en del av landsspecifika eller branschspecifika grupper
 • Ta reda på om kommande evenemang och återföreningar

Mängden kunskap och mångfald hos våra studenter från de senaste 30 åren i Kingston MBA-program skapar ett berikande och engagerande nätverk som du kommer att vilja vara en del av!

MBA i Ryssland

Kingston MBA och Executive MBA levereras också med våra partners i Moskva vid den ryska presidentakademin för nationalekonomi och offentlig administration (RANEPA). Modulerna är identiska med dem som levererades vid Kingston University, även om några extra workshops och input från lokala regionala utövare ingår. Kärnplanen levereras av Kingston University-akademiker, med stöd av kollegor från RANEPA.

138864_23733.jpg

Ingångskrav

Vi rekommenderar att kandidater ansöker om Kingston MBA så snart som möjligt - det kan ta längre tid än du tror att bli organiserad för att starta din MBA. Vi accepterar antagningar under året så att du kan gå med i nästa tillgängliga grupp elever när du är redo.

Kingston MBA är en generalistkurs som erbjuds som ett heltidsprogram och ett deltidsprogram. Våra specifika MBA-antagningskriterier återspeglar det faktum att studenter på programmen ofta har olika akademiska och affärsmässiga bakgrunder.

Specifika MBA-antagningskriterier

Att åta sig en MBA är ett enormt, livsförändrat beslut. Vi vill att din erfarenhet på Kingston MBA ska vara utmanande, rolig och givande, så att vi väljer både rätt studenter och rätt blandning av studenter är oerhört viktigt. Vi använder en uppsättning antagningskriterier för att avgöra om en student är redo att ta en MBA. Kriterierna hjälper oss att se till att du lyckas fullfölja MBA, och att varje grupp av studenter kommer att arbeta tillsammans framgångsrikt som ett team.

Område Krav Du måste ange:
Akademisk
Första graden eller erkänt motsvarande från ett professionellt organ. Certifierad kopia av din examen, avskrifter eller tilldelningsbrev.
- Vi tar också hänsyn till ansökningar från individer med stor ledningserfarenhet men ingen första examen. Bevis på alternativ professionell utveckling och prestation.
Arbetserfarenhet Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet för heltidsprogrammet eller fem års ledarerfarenhet för verkställande programmet. -
engelskakunskaper Mycket skicklig skriftlig och talad engelska. Sökande vars första språk inte är engelska förväntas uppfylla våra krav för engelskspråkighet (se nedan för mer information).
Motivering MBA är ett stort engagemang. Vi måste veta att du har tänkt på möjligheten och konsekvenserna av att studera. Personligt uttalande (högst 750 ord) inom ansökningsblanketten.

Intervju för att diskutera MBA: s lämplighet för dig.

Avgifter för denna kurs

Hem 2021/22

 • MBA på heltid £ 24 000
 • MBA deltid 13 200 £

Utomlands 2021/22

 • MBA på heltid £ 24 000
 • MBA deltid 13 200 £

Antagningar

Studieavgift för programmet

Ackrediteringar

Om skolan

Frågor