Keystone logo
© BIMM University
Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Introduktion

Fakulteten för företagsekonomi och samhällsvetenskap kombinerar Kingston Business School och School of Law, Social and Behavioural Sciences. Tillsammans odlar de kritiskt tänkande och ett problemlösande förhållningssätt till lärande, med ett internationellt perspektiv.

När du studerar här kan du utforska samhällets största frågor ur en mängd olika ämnesperspektiv. Du kan få insikt från yrkesverksamma inom industri, offentlig sektor och samhällsservice, såväl som forskningsaktiva akademiker med specialistområden. Avgörande är att detta gör att du kan engagera dig i helheten och ta examen med de överförbara färdigheter som krävs för att blomstra i utmanande karriärer.

Kingston Business School har tilldelats den prestigefyllda internationella ackrediteringen av AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) som ett erkännande för excellens i vår affärsutbildning. Denna ackreditering har erhållits av bara 5 % av världens handelshögskolor. Många kurser är också ackrediterade och erkända av professionella organ, inklusive Association of MBA och Chartered Institute of Marketing.

School of Law, Social and Behavioral Sciences erbjuder en rad psykologikurser som är ackrediterade av British Psychological Society (BPS). Du kan också välja att studera en av endast ett fåtal examina i Storbritannien som erbjuder en specialistkompetens inom rättspsykologi. Våra kurser i politik och mänskliga rättigheter undervisas av internationella praktiker, inklusive den före detta kampanjchefen för Amnesty International UK och nuvarande chef för British Institute of Human Rights.

Vi förnyar kontinuerligt hur företags- och samhällsvetenskapsstudenter tänker och löser problem, för att möta kraven från vår snabbt föränderliga värld. Studera här och vara en del av att forma denna värld.

Kingston Business School

Vi tror att professionell framgång formas genom att finslipa och utveckla personlig kapacitet och kompetens, samt den akademiska ramen för kunskap för att driva utveckling och nå framgång. Genom yrkesrika, arbetsgivarengagerade och forskningsinformerade kurser arbetar vi tillsammans med våra studenter för att hjälpa dem att nå personliga mål och karriärambitioner; och bli erkända för sina distinkta förhållningssätt och inställning till affärer.

Ackrediteringar

Kingston Business School har tilldelats den prestigefyllda internationella ackrediteringen av AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Denna ackreditering har erhållits av bara fem procent av världens handelshögskolor och erkänner den höga kvaliteten och standarden på vår affärsutbildning.

Många kurser är också ackrediterade och erkända av professionella organ, inklusive Association of MBA (AMBA), European Foundation for Management Development (EFMD) EPAS, Chartered Institute for Professional Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) och Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Varför välja Kingston Business School?

Våra studenter är eftertraktade, framtidsfokuserade ledare som aktivt utmanar, förändrar, skapar och samarbetar för att bidra till samhället och påverka ekonomin som affärsinfluenser och jobbskapare.

Utmaning

Vi uppmuntrar våra elever att utmana uppfattningar och perspektiv. Vi strävar efter att våra elever aktivt ska analysera, ifrågasätta, tolka och förnya sig.

Förändra

På Kingston Business School ser man ständigt framåt för att tolka framtiden och stödja människor att möta nya utmaningar. Vi motiverar eleverna att vara problemlösare och influencers, som kan få ut det bästa av sig själva och andra.

Skapa

Eftersom effekterna av digitalisering och IT påverkar affärsmiljön och förändringar fortsätter att påverka vår framtid, förbereder vi eleverna för att odla och företagsamma tänkesätt för att identifiera och omfamna potentiella möjligheter.

Samarbeta

Vi utrustar eleverna att utveckla sin kreativa kapacitet och en samarbetsinställning för att arbeta framgångsrikt i multidisciplinära team och miljöer.

Ready for Business: våra kurser

Vi utformar våra kurser tillsammans med ledande teknik-, tillverknings-, service- och finansiella organisationer för att säkerställa att de anpassar sig till frågor, utmaningar och behov i dagens verksamhet. Du får förståelse, insikt, färdigheter och verktyg för verkliga möjligheter vid examen.

Vision: Innovativ, entreprenöriell och livsförändrande

Att bli erkänd globalt för ett innovativt och entreprenöriellt förhållningssätt till utbildning och forskning som skapar och förverkligar livsförändrande möjligheter.

Uppdrag: Leds av forskningsinformerad undervisning

Att skapa den bästa möjliga miljön för personal och studenter som är mångsidig och inkluderande, ledd av lärande, entreprenöriellt och forskningsinformerat.

Värderingar: Utmärkt personal- och studenterfarenhet

Spetskompetens: Vi värdesätter spetskompetens i personalens och studenters erfarenhet, lärande och forskning.

Innovation och kreativitet: Vi värdesätter innovation, kreativitet och entreprenöriellt tänkande i generering och implementering av idéer.

Respekt: Vi värdesätter mångfald, kollegialitet och ansvar.

Vad skiljer oss åt?

Kingston Business School har fyra utmärkande egenskaper som kombineras för att skilja den från andra universitet:

Anställningsbarhet

Kingston Business School-studenter är mycket efterfrågade på arbetsplatsen. Relevansen av våra kurser, våra nära band med industrin, förträffligheten hos våra karriär- och anställningstjänster, nätverksevenemang med företagsledare och praktik betyder att våra studenter är välpositionerade för anställning.

Företagande

Entreprenörstänkande finns i vårt DNA. Oavsett om du vill vara en del av ett start-up eller driva innovation inom en organisation, på Kingston Business School går du med i en topp handelsskola för entreprenörskap.

Vi är rankade som den mest framgångsrika brittiska högre utbildningsinstitutionen för nystartade företag (Higher Education Business and Community Interaction Survey 2020/21). QS TopMBA.com betygsätter oss som nummer ett i världen för nystartade MBA-examen.

Från vår Kingston Business Incubator till vårt arbete med Small Business Charter Award-programmet, på Kingston Business School är vi banbrytare när det gäller att vårda och utveckla innovativt tänkande. Vi är också hem för det internationellt erkända Small Business Research Centre.

Internationell ranking, ackreditering och medlemskap

Kingston Business School är en av endast 5 procent av världens handelshögskolor som har ackreditering från AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Vi har ackreditering från ett antal av de största och mest inflytelserika handelshögskolornas ackrediteringsföreningar.

Faciliteter

Vår specialbyggda Business School för 26 miljoner pund designades och konstruerades med hållbarhet i åtanke för att återspegla vårt engagemang för att inspirera, utbilda och utveckla studenter som kommer att ta med sig sina erfarenheter av hållbart beteende i deras framtida arbete och karriärer.

Vi har banbrytande läromedel där du kan omsätta teori i praktiken. Vårt toppmoderna Bloomberg-handelsrum är ett simulerat handelsrum för blivande finansiärer. Vår helt nya Kingston Business Incubator är ett specialbyggt rum för studenter som arbetar med affärsidéer.

Din studie stöds av onlineinlärningsverktyg som studenternas intranät och Canvas. Och vårt campus ligger 30 minuter från hjärtat av centrala London, vilket ger dig tillgång till världens ledande finans- och affärsnav, samtidigt som du är baserad på huvudstadens säkraste och lyckligaste plats att bo på.

Internationell Fortnight

Alla Kingston MBA-studenter samlas för vår årliga International Fortnight. På campus kommer du under International Fortnight att studera och umgås med MBA- och Executive MBA-studenter baserade på både våra Kingston- och Moskva-platser. Med utgångspunkt i den kunskap du har fått hittills på din kurs kommer du att fördjupa dig i ditt val av specialistmoduler och höra från inspirerande gästföreläsare. Tidigare deltagare har också haft möjlighet att ta del av spännande företagsbesök.

Våra anläggningar

Våra studenter drar nytta av några av de bästa faciliteterna i landet, inklusive:

  • Bloombergs handelsrum, som ger dig en smak av att arbeta på ett riktigt handelsgolv (Kingston är ett av endast ett fåtal universitet som erbjuder detta);
  • Dedikerade sviter och arbetsytor, IT-faciliteter och sociala områden för våra doktorander;
  • Företagsforskningsnavet, inklusive vårt forskningscenter för småföretag;
  • Kingston Business Incubator, ett företagsinkubatorutrymme, med faciliteter som hjälper dig att starta egna företag;
  • Lärresurscentret, öppet 24 timmar om dygnet under terminstid, med tillgång till bibliotek, studieutrymmen och datorfaciliteter; och stora texter, tidskrifter och datorinlärningspaket, tillgängliga från mer än 200 nätverksanslutna arbetsstationer.

Kingston Hill campus ligger i Kingston Upon Thames, framröstad till Londons säkraste förort och lyckligaste plats att bo på. Centrala London ligger 30 minuter från Kingston Upon Thames, och erbjuder studenter tillgång till livligheten, dynamiken och den kulturella mångfalden i en av världens främsta affärshuvudstäder.

Platser

  • Kingston upon Thames

    Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

Frågor