Keystone logo
King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Introduktion

College of Industrial Management (CIM) grundades 1975 och erbjuder bachelorprogram i redovisning, finans, management, management information systems och marknadsföring. Dessutom erbjuder högskolan tre doktorander: Executive Master of Business Administration (EMBA), Master of Business Administration (MBA) och Master of Accountancy. Alla examensprogram utvärderas periodiskt och benchmarkas mot ledande affärsprogram i USA och revideras för att förbli aktuellt och aktuellt med utvecklingstendenser. Kandidatprogrammen vid CIM samordnas av högskolans biträdande dekan. En enastående fakultet engagerade i sina ansträngningar mot kontinuerlig förbättring genom att anta ny teknik, betoning på globala perspektiv och uppmärksamhet på etiska problem, placerar CIMs affärsplaner i nivå med de ledande affärsprogrammen runt om i världen. Alla aspekter av programmet är utformade för att överensstämma med AACSB-standarderna

Visionen och uppdraget av CIM är ett centralt fokus för högskolan och ger riktning i sin strävan efter excellens inom undervisning, forskning och service.

Visionen

Att vara bland de fem bästa handelshögskolorna i Asien

Uppdraget

Vi utbildar studenter med relevant kunskap, kompetens och ledarskapspotential som gör dem mest eftertraktade av arbetsgivare i regionen. Vi producerar högkvalitativ forskning som är högt ansedd av affärsforskare. Vi engagerar samhället i värdefulla och berikande tjänster.

Strategiska mål

 1. Bygg en enastående fakultet kropp med korrekt representation av Saudis
 2. Ge nyskapande och integrerande lärande erfarenhet för att producera globalt konkurrenskraftiga kandidater
 3. Förbättra avsevärt forskningens resultat och kvalitet
 4. Ge värdetilläggstjänster till samhället
 5. Anpassa strukturen och se till att hanteringssystemen är lätta att hantera
 6. Förbättra konkurrenskraften genom bild- och varumärkesbyggande

CIM kommer fortsätta att leda vägen för företagsutbildning i kungariket, se till att läroplanen är relevant och aktuell för intressenternas behov, införliva etik baserad på islamens principer, skapa förbindelser med näringslivet och främja sin intellektuella utveckling fakultet.

Platser

 • Dhahran

  University Blvd, 31261, Dhahran

  Program

  Frågor