Keystone logo
Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Introduktion

Kelley School erbjuder en förstklassig affärsutbildning som är inriktad på att vägleda dig mot din egen verkliga framgång. På Kelley School of Business arbetar vi för att skapa karriärmoment. Våra elever har talang att lyckas, ödmjukhet att växa och hållbarhet att fortsätta. Den andan - i kombination med en utbildning som bara eliten Kelley School kan leverera - resulterar i kandidater med kunskap och färdigheter som krävs för att möta nya utmaningar, för att möjliggöra positiv förändring och bidra till deras organisationer från första dagen. Vi har våra rötter i den första affärskursen som erbjuds vid Indiana College i Bloomington 1830. Indiana College växte till att bli Indiana University, och School of Commerce and Finance, som grundades 1920, växte till att bli Kelley School of Business. Vi har erbjudit affärskurser på vårt Indianapolis campus sedan 1916, implementerat verkställande utbildning 1952 och avancerad affärsutbildning i global skala. Vår tidslinje visar upp mer än 100 års affärsintresse. Rekryterare berättar för oss att de söker våra studenter och akademiker för deras positiva, hårt arbetande attityd och deras förtroende som kommer från den verkliga, tillämpliga utbildningen vår fakultet levererar på alla examensnivåer. Våra fakultetsmedlemmar kräver och får ut det bästa av våra studenter. Kelley-elever lär sig att driva resultat. Denna kvalitet återspeglas i våra exceptionella priser för studentjobb, våra karriärtjänsters rykte och vår globala position som en högsta handelsskola.

about kelley
banner

Gå från moment till momentum

Det finns stunder av betydelse i livet. De händer var som helst, när som helst. En inspirationsblixten för ett nytt företag, en introduktion till en mentor, landa det stora jobbet - det är viktiga stunder som definierar dig. Och utan rätt träning och stöd är det allt de är: enstaka stunder som slutar när de slutar. Med Kelley exploderar dessa stunder till kedjereaktioner av möjligheter. Du är inte bara beredd på dem; du kan navigera i dem för att vägleda dig mot din egen verkliga framgång.

banner

Uppdrag

Kelley School of Business uppdrag är att förändra studenter, organisationer och samhällets liv genom ledarutbildning och forskning. Vårt mål är att producera: a) studenter som är världsmedborgare som har en positiv inverkan på sina organisationer och på samhällen där de bor, och b) forskning som främjar både teori och praktik. Vi betonar en samarbetsstrategi som uppmuntrar skapandet av mervärde partnerskap mellan fakulteter, studenter, studenter, andra universitet och akademiska enheter vid IU, och med privata sektorer och ideella organisationer. På Kelley School har vi åtagit oss att upprätthålla ett värdesystem baserat på:

 • Etiskt uppförande och integritet
 • Excellence, professionalism och stolthet i allt vi gör
 • Personligt initiativ och individuellt ansvar
 • Fullt engagemang av alla våra fakulteter och personal för att driva skolans uppdrag
 • Pågående innovation i våra program och stipendier
 • En anda av samarbete, livlighet, respekt och kollegialt uppförande i alla sammanhang
 • Öppen och direkt kommunikation
 • Mångfald och inkluderande och
 • Rättvist och rättvist erkännande för prestanda

Läs mer om: Kelley / Manchester Global MBA

Platser

 • Bloomington

  Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street , 47405, Bloomington

 • Indianapolis

  801 W. Michigan Street , 46202, Indianapolis

Frågor