Keystone logo
Kajaani University of Applied Sciences

Kajaani University of Applied Sciences

Kajaani University of Applied Sciences

Introduktion

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) är ett proaktivt, genuint internationellt universitet i centrala Finland med ett mycket starkt rykte regionalt och nationellt. Vi är en levande internationell lärande- och utvecklingsgemenskap, bestående av cirka 3 000 studenter och 230 experter, verksamma i vårt eget kompakta campusområde inbäddat i Kajanas fantastiska naturliga omgivningar. Vi erbjuder ett urval av examina som är allmänt respekterade av arbetsgemenskapen, inklusive kandidat- och magisterexamina levererade på engelska. Om du är intresserad av att dra nytta av den berömda finska utbildningen kan du välja att studera International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management eller Tourism & Hospitality Management på KAMK .

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/15/152202_152031_Campus_area1a.jpg " alt=" 152202_152031_Campus_area1a.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","source": ""}" />

Undervisnings- och kulturministeriet övervakar noga kvaliteten på den högre utbildningen i Finland. KAMK har nått stora framgångar i Finland i ministeriets resultatbarometrar. I synnerhet har kvaliteten på undervisning och rådgivning ansetts vara den bästa i Finland i flera år. Vi utsågs till Finlands bästa yrkeshögskola 2018 och baserat på studentfeedback är vår studentnöjdhet den högsta i Finland (2019).

Våra föreläsare närmar sig varje student som en individ och hjälper dem att identifiera och utveckla sina personliga kompetensområden. Studierna fokuserar på att praktiskt integrera utbildning med det verkliga arbetslivet och att utbilda nya yrkesverksamma som svar på nuvarande arbetsmarknadsbehov.

Våra campusanläggningar innehåller modern teknik som datacenter, speldesign, 3D-utskrift och robotlabb. Vi har också ett banbrytande smart gym, som använder spelteknologier i en digital miljö för att leverera rolig och effektiv fysisk träning. Alla våra anläggningar är belägna inom ett campusområde nära stadens centrum, inom bekvämt gångavstånd från varandra. Studentboende finns i snygga, moderna lägenheter på campus och studenter kan njuta av den enastående naturen för ett brett utbud av fritids- och sportaktiviteter.

Platser

  • Kajaani

    Kajaani University of Applied Sciences P.O. Box 52

Frågor