Keystone logo
John Carroll University, Boler College of Business MBA i ideell administration
John Carroll University, Boler College of Business

MBA i ideell administration

University Heights, Amerikas förenta stater

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Apr 2024

USD 1 070 / per credit

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Läroplanen fokuserar på nyckelområden som ideell styrning, insamling och utveckling, ekonomisk förvaltning, programutvärdering och strategisk planering. Studenterna kommer också att få en djup förståelse för de unika utmaningar och möjligheter som finns inom den ideella sektorn, inklusive att arbeta med olika intressenter, hantera begränsade resurser och navigera i komplexa juridiska och regelverk.

Kurser

Styrelse och verkställande ledarskap** – Utforska variationen och skärningspunkten mellan rollerna för den verkställande ledaren och styrelsen genom teoretiska och fallbaserade diskussioner som inkluderar att sätta organisatorisk riktning, öka påverkan, förbättra uppdragsuppfyllelsen och interagera effektivt både inom och över organisationer.

**Utbudet av valbara ämnen varierar varje termin och en lista publiceras innan anmälan öppnas. Kurser i samtida ämnen för varje ämnesområde presenteras ofta för att säkerställa att studenterna har en chans att fördjupa sig i aktuella affärsfrågor i ekosystemet.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Ranking

Studieavgift för programmet

Ackrediteringar

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • MBA i CSR & NGO-management
    • Rheinbach, Tyskland