Keystone logo
Jinan University - School of Management Sino-internationell mba (simba)
Jinan University - School of Management

Sino-internationell mba (simba)

Guangzhou, Kina

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

CNY 78 000 / per year

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

58482_2.png

Kina är både ett gammalt land och en stigande makt. Vi måste möta detta faktum: Samtidigt som Kina introducerar och förvärvar världens civilisations frukter med öppet sinne exporterar Kina också sin kultur till världen med målet att bidra till världen utveckling. Denna process innefattar naturligtvis den kultur som kinesiska handlare skapat globalt och är både en proaktiv och självmotiverad internationalisering.

Med en historia på mer än 100 år har Jinan University (JNU) kinesisk kulturutbildning i sina diskipliner och betonar utbildningen av kinesiska företagsledare. Jinan University har för närvarande två MBA-program: en som är en deltid MBA-program instruerad på kinesiska, den andra är den kinesiska-internationella MBA (SiMBA) -programmet, som är ett heltid internationellt program för sökande runt om i världen.

SiMBA är ett unikt MBA-program som är speciellt utformat för utländska studenter som är intresserade av kinesisk ledning och hoppas kunna utforska en karriär i Kina. Unikt läroplan, olika studentkår och närhet till internationella arbetsgivare är tre funktioner i SiMBA-programmet.

58212_SinMBA03.jpg

58214_SinMBA05.jpg

58481_4.png

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Magisterexamen i företagsekonomi - MBA
  • Madrid, Spanien
  • Online
 • MBA
  • Buckhead, Amerikas förenta stater
 • MBA in General Management (part-time)
  • Dortmund, Tyskland