Keystone logo
Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Introduktion

1906 i Nanjing grundade Qing-dynastin Jinan-skolan, den första statssköna skolan för utomeuropeiska kineser. Målet var att sprida utbildning och etablera band med utomeuropeiska kineser. Jinan School var föregångare till Jinan University, som nu ligger i Guangzhou.

Känd som den högsta institutionen för högre utbildning för utomeuropeiska kineser, uppmuntrar Jinan spridningen av den kinesiska utmärkelsekulturen över hela världen. Denna tanke uttrycker förtroendet för skolens grundare för att främja den kinesiska kulturen och deras uppdrag att ansluta sig till landsmän över hela världen.

"Jinan University etablerade affärsdisciplin så tidigt som i sitt tidiga skede." År 1918 realiserade Huang Yanpei, en vismästare i Jinan, "i huvudsak är nuvarande kommersiella och industriella tävlingar kunskapstävlingar" och sedan främjades etablering av affärer disciplin vid Jinan University. Senare har affärsutbildningen av Jinan University passerat flamman och utvecklats i en oändlig följd och upplevt nästan ett sekels sociala förändringar, strävan och förbättringar.

58208_JinanUniversity.jpg

Introduktion

58484_1.png

Så tidigt som 1918 har Jinan University etablerat handelshögskolan. Under flera decennier har föregångare och kollegor strävat ständigt och skapat en solid grund för utvecklingen av nuvarande Management School.

För närvarande drar skolan fördel av korsbefruktningen av sådana grenar av inlärning som ekonomi, juridik, vetenskap, teknik, medicin och ledning. Det omfattar 4 förstklassiga discipliner, nämligen företagsekonomi, ledning och teknik, tillämpad ekonomi och tillämpad psykologi. Den har doktorsexamen godkännande för 2 första rangämnen, 6 andra ämnesnivåer och 2 postdoktorala arbetsstationer. Skolans omfattande styrka har gett en bra plattform för att utveckla ämnen som EMBA, MBA, MPAcc, MPA och maskinteknik m.fl. Samtidigt har skolans nära samarbete med samhället och marknaden också medfört livskraft och vitalitet till utveckling av disciplinen.

Dessutom lägger förvaltningsskolan stor vikt vid de akademiska utbytena med välkända universitet och institut utomlands. Till exempel har avtal tecknats mellan skolan och Stanford University och University of Pennsylvania i USA

Under de senaste åren har det varit en tendens till internationalisering bland förvaltningsskolorna i Kina. Den så kallade "internaliseringen" innebär att ledningsvetenskap ska lära av civilisternas frukter över hela världen och delta i byggandet av företagsförvaltningen och de offentliga förvaltningskulturerna. Grunden för internationalisering är domestication. Det vill säga den primära uppgiften för förvaltningsskolan är att dra av och reflektera över de bästa hanteringsmetoderna som är anpassade till de inhemska behoven, samt att odla chefer som kan tjäna den ekonomiska och sociala utvecklingen i landet.

Handelshögskolan i Jinan universitetar arv traditionen "lojalitet, ärlighet, uthållighet och respekt" och genomför strategin för "skolan för utländsk kinesisk känd skola". Med starka stöd från förvaltningsvetenskapen, särskilt branschhögskolan, strävar skolan efter att bygga sig in i en förstklassig förvaltningsskola i Kina och en vagga av utestående kinesiska ledarskap genom att innovera, anpassa sig till tiden och ständigt förbättra utbildningssystemet, former och innehåll. Endast på ett sådant sätt kan det bygga förvaltningsskolan i ett världsberömt kinesiskt pedagogiskt varumärke i den internationella företagsutbildningscirkeln.

58482_2.png

58481_4.png

58483_3.png

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Guangzhou

    601 Huangpu W Ave, TianHe GongYuan, Tianhe Qu,, , Guangzhou

    Frågor