Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Introduktion

Välkommen till JAMK

Vår yrkeshögskola ligger i centrala Finland och är en del av ett större kunskapsnav som skapar språngbrädor för en bättre framtid. Det finns en efterfrågan på JAMK examinerade: de har kunnandet, den rätta sortens attityd och stolthet över sina yrkesskickligheter. Att vara professionell ger dig fler valmöjligheter i livet och karriären.

Ladda din kreativitet - här på JAMK . Din framtid börjar här!

Välj din egen väg från sex studieområden

Skaffa en praktiskt inriktad kandidatexamen och starta din egen internationella karriär i Jyväskylä, Finland. Kandidatexamina består av 210–240 högskolepoäng och deras normala genomförandetid varierar från 3,5 till 4 år.

Ansökningstiden för kandidatexamensprogram som bedrivs på engelska är 4 – 18 januari 2023. Våra utbildningsområden omfattar företagsekonomi , IKT , turism och gästfrihet , socialtjänst och hälsovård , tjänster och hälsovård,teknik och transport och yrkeslärarutbildning .

Staden Jyväskylä

Jyväskylä har fyra vackra årstider som sträcker sig från varma gröna somrar till skarpa vita vintrar. Staden ligger i mellersta Finland och är omgiven av många vackra sjöar och vacker natur. Både Finland och Jyväskylä är säkra platser att studera och bo på. Jyväskylä är mycket dynamiskt. Ta en titt på sport- och kulturaktiviteterna, för att inte tala om restauranger och caféer!

Dyk in i de möjligheter Jyväskylä erbjuder på visitjyvaskyla.fi! !

Antagningar

Visumkrav

Platser

  • Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

Frågor