Keystone logo
Jan Amos Komenský University Prague

Jan Amos Komenský University Prague

Jan Amos Komenský University Prague

Introduktion

Jan Amos Komensky University Prag ligger i den vackra och historiska staden Prag, som ligger i den livliga stadsdelen Zizkov nära stadens centrum. Våra studenter kommer att finna en intim och vänlig atmosfär som inom väggarna i våra historiska byggnader.

Vi är specialiserade på vuxenutbildning, specialundervisning, lärarutbildning, sociala och mediekommunikation, inklusive natursköna och mediestudier och audiovisuell kommunikation, turism förvaltning, studier säkerhet, försäkring företagsekonomi, chefs psykologi, lag i entreprenörskap, samt EU: s ekonomiska och offentlig förvaltning studier, inklusive den prestigefyllda, internationellt ackrediterade och erkända MBA-program.

2

Jan Amos Komensky University Prag har gradvis uppnått en stark position inom den högre utbildningen som största tjeckiska institution i sitt slag och den första privata universitet (enligt definitionen i lagen om tjeckiska högre utbildning), framgångsrikt fylla luckorna i det nationella högre utbildningssystemet både när det gäller ämnen som erbjuds och den regionala täckningen.

Universitetet erbjuder fullt ackrediterad universitetsstudier i det tjeckiska språket, inklusive utbildningar på engelska (främst i Europeiska ekonomiska och offentlig förvaltning) samt certifierade livslånga kurser lärande. Vi har varit verksamma inom forskning och innovationer som deltar i olika nationella och internationella projekt samt vara medlem av olika föreningar såsom European University Association. Vår forskning omfattar bland annat specialundervisning, vuxenutbildning, utveckling av mänskliga resurser, metoder för utbildning, ekonomi och offentlig förvaltning och kommunikation och media.

1

Som en fortsättning på den långvariga tradition av Komensky Academy, en icke-statlig, icke-vinstdrivande organisation som ägnar sig åt vuxenutbildning 1990 "är Jan Amos Komensky University Prags systematisk utveckling grundar sig på samarbete med professionella arbetsplatser i både Tjeckien och utomlands. Jan Amos Komensky University Prag grundades 2001, erbjuder innovativa program och har en ständigt växande elevunderlag, för närvarande omfattar cirka 5 000 studenter. Fler program håller på att utvecklas så kontrollera tillbaka regelbundet.

Platser

  • Prague

    Roháčova 63, 130 00 Praha 3 - Žižkov, , Prague

    Frågor