Keystone logo
Ivey Business School at Western University Master of Business Administration
Ivey Business School at Western University

Master of Business Administration

London, Kanada

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 111 750 / per year *

På Campus

* Inhemska studenter: $83 250; Internationella studenter: $111 750

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Iveys ettåriga MBA-program startar i mars och är designat för högpresterande ledare som är redo att accelerera sin karriärframgång. Gå med i ett av de bästa MBA-programmen i Kanada idag.

Vad du behöver veta om Iveys MBA-program

Vårt 12-månaders MBA-program tilltalar studenter som vill uppnå sina karriärmål på kortare tid, med hjälp av det topprankade karriärledningsteamet i Kanada och ett omfattande alumninätverk.

Ettårigt MBA-program

Vi erbjuder en MBA på heltid som börjar i mars, levererad med Iveys fallstudiemetod. Vi använder ett handlingsorienterat, dynamiskt tillvägagångssätt för att simulera utmaningarna och komplexiteten i verkliga företag.

Vår ettåriga format inser att en del av den stora kostnaden för att göra din MBA är tid borta från arbetskraften. Med bara ett år utanför arbetsstyrkan istället för två, har vi minimerat din alternativkostnad samtidigt som vi tillhandahåller ett paket av intensiv läroplan i världsklass som hjälper dig att uppnå dina karriärmål och få dig tillbaka till arbetskraften snabbt.

Master of Business Administration på heltid

Vårt program är inte bara en uppsättning kurser, utan en handlingsinriktad inlärningsupplevelse utformad för att påskynda din framgång i den verkliga världen. Du kommer att lära dig allt du skulle lära dig från en föreläsning och mer: du kommer att vara beslutsfattare, ombedd att analysera data, utveckla alternativ, ge och försvara dina rekommendationer.

#1 för karriärledning

Arbeta med det högst rankade karriärledningsteamet för att förbereda dig för post-MBA-jobb och övergång eller utöka din karriär. Våra konsekvent starka arbetsförmedlingar är ett bevis på talangen och resurserna hos vårt karriärledningsteam.

Topp MBA-program i Kanada

Ivey Business School har rankats som nummer 1 i Kanada i fem år i rad av Bloomberg Businessweek * för både student- och rekryterares tillfredsställelse. Ivey Business School har ett av de bästa MBA-programmen i landet, och vi är stolta över både vår studenterfarenhet och hur bra våra studenter presterar på marknadsplatsen.

*Bloomberg Businessweek 2018 MBA-ranking.

†The Economist MBA-ranking på heltid 2015-2018

Topp 20 alumninätverk globalt

Gå med i ett nätverk av 24 500 alumner i 106 länder och upptäck varför The Economist konsekvent rankar vårt alumninätverk som topp 20 i världen.† Du kommer att bygga kontakter som kommer att främja karriärtillväxt, mentorskapsmöjligheter och livslånga vänskap.

Fallstudiemetod

Ivey MBA-läroplanen levereras med hjälp av Iveys fallstudiemetod. Medan andra skolor kan använda fall i sin undervisningsmetoder, är Ivey det enda fallbaserade programmet i Kanada. Vi använder över 300 ärenden per år och använder ett handlingsorienterat och dynamiskt tillvägagångssätt som speglar utmaningarna och komplexiteten i verkliga företag.

Ivey fakulteten använder fall och arbetar tillsammans för att utöka ditt perspektiv på hur frågor påverkar en hel organisation, genom att använda korsundervisning och ett integrerat tillvägagångssätt för läroplansplanering.

Globala lärandemöjligheter

Ivey inser att affärsvärlden idag är global. Av denna anledning inkluderar vi internationella affärsfrågor och möjligheter till lärande i vår läroplan. Förutom en mängd olika globala falldiskussioner, fakultet i världsklass och en mångsidig klassrumsmiljö, som en Ivey MBA, får du också möjlighet att utöka ditt lärande utanför klassrummet.

Internationell studieresa

Dessa resor är utformade för att komplettera klassrumsaktiviteterna i Ivey MBA-programmet med exponering på plats för några av världens mest dynamiska och spännande ekonomiska regioner. Du kommer att ha möjlighet att delta i en internationell studieresa till Kina eller Sydamerika för valbar poäng. Under din tid i ett av dessa länder kommer du att besöka lokala företag, knyta kontakter med företagsledare (inklusive framgångsrika Ivey-alumner), delta i "kulturella hopp"-teamaktiviteter och lära dig hur företag fungerar framgångsrikt i dessa ekonomiska klimat.

Möjlighet för utbyte utomlands

Studenter har möjlighet att delta i ett internationellt utbyte som kommer att äga rum under den sista terminen (januari till april). Detta är en spännande möjlighet att fördjupa dig helt i en annan kultur och att utöka ditt globala nätverk.

Utbytesskolor

 • Universidad Adolfo Ibáñez, Santiago, Chile
 • Fundação Getulio Vargas, Escola de Administração de Empresas, São Paulo, Brasilien
 • ESADE Business School, Barcelona, Spanien
 • Erasmus University, Rotterdam School of Management, Nederländerna
 • NHH Business School, Norwegian School of Economics, Bergen, Norge
 • Fudan School of Management, Fudan University, Shanghai, Kina
 • HKUST Business School, Hong Kong
 • NUS Business School, National University of Singapore, Singapore
 • Indian School of Business (ISB), Hyderabad, Indien
 • Graduate School of Business, University of Cape Town, Kapstaden, Sydafrika
 • University of Otago, Dunedin, Nya Zeeland
 • SDA Bocconi, Milano, Italien
 • Universitetet i St. Gallen (HSG), Schweiz
 • University of Warwick, Storbritannien

Global fakultet

Iveys heltidsanställda fakultetsmedlemmar har en verkligt global räckvidd, där hälften har internationellt medborgarskap och representerar 21 olika länder. Varje dag tar Ivey-fakulteten med sig sina globala erfarenheter och perspektiv in i klassrummet.

Våra fakultetsmedlemmar är experter inom sina områden med imponerande forskning och akademisk bakgrund. Deras verkliga affärserfarenhet och kunskap visas inte bara i klassrummet utan av de cirka 150 affärscases de skriver varje år och den praktiska forskning de gör med organisationer. Denna expertis är avgörande för vårt åtagande att ha den bästa fakulteten för att utbilda våra framtida ledare.

Våra fakultetsmedlemmar kommer att lära känna dig som individ, och de är mycket engagerade i din framgång. De älskar att undervisa, och det märks.

Hur man väljer ett MBA-program

Alla MBA-program är inte skapade lika, och du är skyldig dig själv att fatta ett välgrundat beslut.

Med så många alternativ att välja mellan måste du överväga vilken programlängd, plats, inlärningsstil, klassstorlek, valbara erbjudanden och karriärstöd som bäst passar dina behov och mål. Bestäm vilka kriterier som är viktigast för dig.

Skapa en kortlista med program

Med din lista över måsten i handen, börja din forskning om specifika program. Få mer detaljerad information från skolans webbplatser och få insiderperspektiv genom att läsa studentbloggar och sociala mediekanaler.

Nätverk

Prata med människor: vänner, familj, kollegor, alumner, personal, rekryterare. Fråga om deras erfarenheter och lärdomar. Att prata med människor ger dig förstahandsinsikter som inte kan hittas online eller i en broschyr.

Delta i evenemang och presentera dig själv

När du har bestämt dig för den korta listan med program som du känner bäst passar dina behov och mål, gå ut och gå på evenemang. Personalen och fakulteten som arbetar för en skola återspeglar typen av kultur och personlighet i programmet, så dessa interaktioner kommer att ge dig en förstahandsförståelse om huruvida det passar eller inte.

Se till att ta dig tid att presentera dig själv och dela lite om dig själv och dina mål. Detta kan hjälpa rekryterings- och antagningsteamet att sätta ett ansikte åt namnet om och när du ansöker. Kom ihåg att det första intrycket är kraftfullt, så du vill vara positiv och professionell.

MBA jobb

Iveys karriärledningsteam kommer att ge dig de verktyg och resurser som behövs för att navigera din karriärväg långt in i framtiden. Även om det är upp till dig att få ditt post-MBA-jobb, är den integrerade läroplanen och expertisen som du kommer att få oöverträffad.

 • Placeringsfrekvens: 90 % av de som söker, fick ett erbjudande senast den 1 september, baserat på en rapporteringsfrekvens på 95 %
 • Ingångslön: 103 024 $ genomsnittslön (inkluderar: grundlön, signeringsbonus och annan garanterad kompensation)
 • Karriärövergång: 97 % av Ivey-studenterna gjorde minst en karriärövergång (förändring i bransch, funktion och/eller geografi)

Vad du kommer att lära dig

En framgångsrik karriär kräver en solid grund av affärskunskap. Det är därför som en Ivey MBA effektivt lär ut affärsgrunderna och sedan går ett steg längre än de flesta handelshögskoleprogram för att även utveckla och finslipa dina ledarskapsförmågor. På ett intensivt år är det bara Ivey som förbereder dig för de fortsatta ledarskapsutmaningar som krävs för att trivas i dagens och morgondagens komplexa ekonomi, med en läroplan som är utformad för att förbereda dig för framgång i karriären.

Klasser före Ivey

Förberedande kunskapsprogram

För att se till att du får ut det mesta av din MBA-klasstid erbjuder vi valfria kurser innan det officiella programarbetet börjar. Dessa förberedande kurser är ett utmärkt sätt att fräscha upp dina kunskaper om affärsgrunderna, bekanta dig med skolans rutiner och lära känna några av dina klasskamrater.

Business Essentials (mars)

Ditt otroliga år börjar på våren

För att säkerställa att du har en solid grund i kärnämnena, består de första sex månaderna av Ivey MBA-programmet av kurser inklusive strategi, ledarskap, ekonomi, redovisning, informationssystem, drift, marknadsföring, analys, kommunikation och ekonomi och hur de integreras .

Viktiga kurser

 • Redovisning och kontroll för chefer
 • Beslutsfattande med Analytics
 • Utveckla och genomföra strategier
 • Ledande människor och organisationer
 • Leda verksamheten
 • Marknadsföring av produkter och tjänster
 • Utnyttja informationsteknologi
 • Makroekonomi för affärsbeslut
 • Kommunicera effektivt
 • Hantering av finansiella resurser

Valfria, internationella upplevelser och verkliga projekt (september)

Våra valbara kurser är utformade för att stödja dina karriärmål och tillfredsställa dina professionella och personliga intressen.

Internationella upplevelser

 • Delta i en valfri studieresa till Kina eller Sydamerika som en del av den valbara cykeln. Du kan också utöva frivilliga möjligheter att undervisa och tillhandahålla affärsrådgivning i Kina eller Östeuropa.
 • Om du vill uppleva ett internationellt studieutbyte kan du dra nytta av detta under sista terminen. Detta är en fantastisk möjlighet att fördjupa dig helt i en annan kultur och att utöka ditt globala nätverk.

Verkliga projekt

 • Sätt din inlärning på prov när du deltar i Ivey Field Project. Du kan välja att utveckla en New Venture eller arbeta med en befintlig organisation för att utveckla strategiska lösningar.

Leading Cross-Enterprise (mars)

Ta ihop allt

Denna slutstensmodul samlar allt du har lärt dig och kopplar det till dagens verkliga ledarskapsutmaningar. Du kommer att undersöka några av de stora frågorna som:

 • Vem leder bäst och hur gör de det?
 • Hur utvecklas stora ledare?
 • Vilka är de viktigaste krafterna och trenderna som kommer att påverka näringslivet under 2000-talet?"

Antagningskriterier

MBA Behörighetskrav

Vi letar efter morgondagens ledare; människor med exceptionell talang och ambition att lyckas inom områden de brinner för.

Dessa kandidater representerar en mångsidig grupp av bakgrunder och erfarenheter - kulturellt, professionellt och personligt. Bygger på din meritlista av prestationer och ledarskapsframgångar, du har starka karriärsträvanden och letar efter en dynamisk och utmanande MBA-upplevelse.

Kritiska egenskaper hos en kandidat

Ledarskap

 • Från karriärframgång och befordran till volontärarbete och samhällsinitiativ eller andra intressen som friidrott eller konst – vi letar efter kandidater som har visat en stark ledarskapsorientering i tidigare erfarenheter och kan ta in det i Ivey-klassrummet.

Starkt akademiskt rekord

 • Ivey MBA-programmet och fallmetoden kräver att du är analytisk och bekväm med att lösa problem och fatta beslut med tvetydighet eller ofullständig information. Vår bedömning av detta baseras på din akademiska historia i kombination med ditt GMAT- eller GRE-poäng. Vi ser dessa inom en holistisk ram som försöker förstå alla aspekter av en kandidats karaktär, kvalifikationer och erfarenheter.

Arbetslivserfarenhet av hög kvalitet

 • Minst två års arbetslivserfarenhet på heltid säkerställer att du och dina klasskamrater kommer att ha erfarenheter för att bidra till team- och klassdiskussioner, tillsammans med sammanhanget och mognaden för att tillämpa detta lärande i en professionell miljö.

Stödjande dokumentation

 • Inofficiella utskrifter från alla eftergymnasiala institutioner. En kopia av officiella/certifierade utskrifter kommer att krävas om en kandidat får ett antagningserbjudande.*
 • GMAT-poäng (utse Ivey med koden CMB-MG-18) ELLER GRE-poäng (utse Ivey med kod 0292)
 • GMAT-kravet är undantaget för sökande som har klarat alla 3 nivåerna i CFA-beteckningen.
 • Resumé som visar minst två års arbetslivserfarenhet på heltid
 • TOEFL- eller IELTS-poäng (om det krävs för ESL-sökande)
 • Två till tre ifyllda referensformulär
 • Onlineansökan inklusive slutförande av två obligatoriska skriftliga uppsatsfrågor och två obligatoriska videofrågor
 • Ansökningsavgift på $150 CAD

*För University of Western Ontario Graduates (UWO), kommer Iveys antagningskontor att kontakta UWO direkt för att få utskrifter, så du behöver inte beställa dem.

Antagningskriterier för internationella sökande

Förutom att uppfylla de lägsta antagningskriterierna för alla kandidater, måste internationella sökande också visa en stark nivå av engelska kunskaper som kan göras genom antingen eftergymnasial utbildning vid en engelsktalande institution eller betydande arbetslivserfarenhet i en engelsktalande miljö. Alternativt måste kandidater framgångsrikt genomföra ett språkkunskapstest i engelska. Ivey accepterar:

 • TOEFL (minsta internetbaserad poäng på 100)
 • IELTS Allmänt ELLER Akademisk (minsta poäng 7)*
 • MELAB (minsta poäng på 85)
 • PTE (minsta poäng på 70)
 • CAEL (minsta totalpoäng på 60 krävs med ingen del mindre än 60)

*Allmänt IELTS-test rekommenderas av Canadian Immigration.

Internationella sökande som antas till Ivey kommer också att behöva lämna in följande dokument vid, eller före, deras ankomst:

 • En kopia av deras originaldiplom
 • En officiell certifierad utskrift från varje utländsk institution med engelska översättningar

Undervisning & levnadskostnader

Det är viktigt att ta hänsyn till alla kostnader som är förknippade med MBA-investeringen när du väljer din handelsskola. Förutom undervisning är det viktigt att ta hänsyn till levnadskostnaderna i den stad du väljer, samt andra akademiska utgifter du kan ådra dig under året. Nedan är en uppskattning av kostnader för Ivey MBA-programmet.

Undervisnings- och akademiska utgifter (2020) *

Alla belopp är i kanadensiska dollar.

 • Inhemska studenter: $83 250
 • Internationella studenter**: $111 750
 • Västra tilläggs- och tilläggsavgifter*** (ungefärligt): $1 545
 • Internationella studenter – UHIP*** (sjukvårdsförsäkring): 772,50 $
 • Väska och tillbehör*** (ungefärligt): $2 678

*Med förbehåll för universitetets godkännande.

** Vissa internationella studenter vid University of Western Ontario är berättigade att betala studieavgifter för kanadensiska medborgare. Se Western Registrars webbplats för mer information.

***Komma att ändras.

Andra akademiska utgifter

 • Förberedande kunskapsprogram* (valfritt)
 • Economics Primer (8 klasser): $678
 • Finance, Accounting and Spreadsheets Primer (16 klasser): $1 130
 • Quantitative Analysis Primer (10 klasser): 904 $
 • Internationell studieresa (valfritt valfritt): 3 000 $ - 4 000 $

*Alla kostnader kan komma att ändras. Kostnaden för Preparatory Knowledge Program (PKP) subventioneras för att säkerställa att så många inresande studenter som möjligt kan delta. Prissättningen är per primer och inkluderar HST.

Levnadskostnader: Månatliga uppskattningar*

 • Hyra: (upp till 1 200 USD): 1 000 USD
 • Lägenhetsansvarsförsäkring (ungefärligt intervall på $15-$20 per månad): $20
 • Verktyg (t.ex Personlig vattenkraft kostar cirka 50 USD och internet är mellan 50 och 65 USD beroende på bandbredd: 100 USD
 • Mat: 500 kr
 • Mobiltelefon (intervall: $40 - $80): $80
 • Busskort (måndag – fredagspass är $70 och obegränsat månad är $81): $81
 • Övrigt (dvs: äta ute, kläder, filmer, tvätt): 425 $
 • Tvätt: $50

*Månadsuppskattningar baserade på ensam student som delar hus eller lägenhet

*Om du lämnar in en kanadensisk inkomstdeklaration kan du göra anspråk på din MBA-undervisning. Ett T2202A-kvitto tillhandahålls via onlinetjänsten på Studentcentret, vilket gör att du kan se ditt T2202A - Intyg om undervisning och utbildningsbelopp från taxeringsår 2000 och framåt.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master of Business Administration i Indien (MBA i Indien)
  • Toronto, Kanada
 • Master of Business Administration/Juris Doctor (MBA/JD)
  • Toronto, Kanada
 • Master of Business Administration (MBA)
  • Toronto, Kanada