Keystone logo
ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Introduktion

Vi har varit verksamma i 15 år och erbjuder 13 till 18-åringar en balanserad sommarupplevelse av lärande, kul och kultur, där eleverna kan växa i en uppmuntrande och stödjande miljö samtidigt som de har roligt och får nya vänner från hela världen. värld.

ISSOS skapades med ett tydligt uppdrag i åtanke: att skapa en säker plats för människor att lära sig och växa. Som sådan tillhandahåller vi ett välbalanserat, övervakat sommarprogram där studenter väljer akademiska och valbara klasser för att passa deras behov och bredare intressen. Vi erbjuder våra studenter möjligheten att uppleva sitt livs sommaräventyr där fokus ligger på personlig säkerhet och välbefinnande, högkvalitativ individuell undervisning och en unik internationell upplevelse.

Platserna för våra sommarskolor är noggrant utvalda för deras säkra, stimulerande och inspirerande campus. De historiska och kulturella platserna i St Andrews och Yale tillåter studenter att uppleva livet på dessa exklusiva universitet, i en säker miljö. Genom att gå på ISSOS har studenter möjlighet att uppleva Storbritannien och USA som en plats att bo, studera och arbeta. På grund av oundvikliga förseningar (orsakade av Covid-19-pandemin) med att slutföra datum för vår session 2021 på Cambridge, kommer detta campus nu att återvända sommaren 2022.

ISSOS är ett värderingsstyrt företag som erbjuder en värderingsledd utbildning, där vi strävar efter att leverera högkvalitativa program på de säkraste platserna under ledning av ett inspirerande team. Vi välkomnar studenter från över 80 nationaliteter som skapar en internationell familj där vänskap spänner över världen och varar långt efter sommaren.

Vad gör ISSOS annorlunda?

  • Högkvalitativa program, av vilka några är exklusiva för ISSOS
  • Välkommen studenter från över 80 nationaliteter
  • 40 % av eleverna återvänder år efter år
  • Vi accepterar endast 10 % av varje nationalitet, vilket säkerställer en verkligt internationell upplevelse
  • Sommarpersonalen är experter inom sitt område, från fullt kvalificerade engelska språklärare till PGA Golfproffs
  • Vi är ett värdestyrt företag med 9 värderingar i vår kärna som går igenom allt vi gör

Människor och ISSOS

På ISSOS är vi stolta över att endast använda högt kvalificerad och motiverad personal. Alla våra lärare har noggrant valts ut för sina kvalifikationer, expertis och erfarenhet och för med sig en energi och entusiasm för att undervisa och interagera med unga människor, inom både våra akademiska och extra-läroplansprogram. Det finns ett förhållande mellan personal och elev på 1:5 och klasserna hålls avsiktligt små för att ge individuell uppmärksamhet och personlig undervisning.

Förutom att tillhandahålla högkvalitativa akademiska standarder för våra sommarstudenter, är våra lärare också studentboende och backas upp av rådgivare som fungerar som förebilder och ser till våra elevers välfärd. Framgången med våra sommarprogram vilar på engagemanget och entusiasmen hos våra lärare och rådgivare och deras gemensamma mål att göra ISSOS till en helt unik och spännande upplevelse för varje elev.

Platser

  • University of St Andrews St Katharine’s West 16 The Scores, KY16 9AX, Saint Andrews

  • The Old Schools, Trinity Ln, CB2 1TN, Cambridge

  • Saint Andrews, Storbritannien

Frågor