Keystone logo
International School of Management (ISM) MBA General Management (heltid)
International School of Management (ISM)

MBA General Management (heltid)

4 Semesters

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 24 900 / per course *

På Campus

* • Månatliga betalningar är också möjliga • Registrera dig för detta program senast den 15 mars (för studier som börjar på hösten) för att dra nytta av en avgiftsrabatt på 1 500 euro.

Introduktion

Heltids MBA i General Management är en klassisk ettårig MBA-examen inom området allmän företagsledning. ISM MBA i General Management-programmet gör det möjligt för studenter att utöka sin företagsekonomi och ledningskunskap och skapar de idealiska förutsättningarna för en ledande eller ledande position i verksamheten.

Vår MBA i ledning utvecklar och formar nästa generations företagsledare och riktar sig till akademiker med viss tidigare arbetslivserfarenhet som vill förbättra sin ledningskunskap och ta itu med utmaningarna med strategiskt ledarskap på internationell nivå.

Teori och praktisk inriktning är nära sammanflätade i MBA-programmet. Genom erfarna föreläsare från ledningspraktiken och ett ständigt utbyte med många företag kan du få praktisk erfarenhet och utöka ditt personliga nätverk.

Med det kostnadsfria MBA Plus alternativet kan du välja olika ytterligare kurser från våra online distansutbildningsprogram. Använd distansundervisningsinnehåll för att flexibelt utöka din MBA-studiespecialisering samtidigt som du utövar dina yrkesaktiviteter. ISM erbjuder dig onlinekurser i olika ämnen, såsom:

  • Hållbarhetshantering
  • Tillämpad affärsdatavetenskap
  • Digital Marketing Management
  • och många fler.

General Management Master in Business Administration anses vara ett av de mest populära MBA-programmen, eftersom det ger insikter i de viktigaste delarna av verksamheten, inklusive ekonomi och redovisning, ledning, marknadsföring eller drift. Programmet pågår i 3 trimester (9 månader) plus den period som behövs för masteruppsatsen.

Du börjar med att utveckla expertis inom huvudansvarsområdena för chefer - intern ledning, ekonomi, ledarskap, marknadsföring, drift och försörjningskedja. Därefter utökar du dina ledarskapsförmåga med kurser i innovation, entreprenörskap och datavetenskap-ledda affärsbeslut. Studierna innehåller även en kortare modul utomlands i Spanien.

Dessutom, små klassstorlekar och individuell coachning gör att du kan njuta av en personlig inlärningsatmosfär och få anpassat stöd .

Antagningar

Stipendier och finansiering

Programresultat

Studieavgift för programmet

Ackrediteringar

Leverans av program

Om skolan

Frågor