Keystone logo
IREBS Executive Education Executive MBA i Real Estate International
IREBS Executive Education

Executive MBA i Real Estate International

15 Months

Engelsk

Deltid

31 May 2024

Oct 2024

EUR 22 950 *

På Campus

* early bird-pris för bokningar fram till 31 maj 2024: 21 115 €

Introduktion

Executive MBA i Real Estate International har utformats för att ge fastighetsproffs en konkurrensfördel gentemot andra marknadsaktörer, vilket ger dem verktygen för att konkurrera på en internationell marknad. Kursen vänder sig till fastighetsproffs som vill forma branschen på ett hållbart sätt och få en bättre förståelse för fastighetsfinansiering och investeringar samt internationella marknader, särskilt marknaderna i USA, Storbritannien och Asien.

Det bästa valet för ledarutbildning på deltid

Som ett anslutet institut till University of Regensburg, är IRE|BS Executive Education engagerade i högsta kvalitet och är en internationell ledare inom universitets- och deltidsutbildning för fastighetsproffs. I över tre decennier har vi ständigt legat steget före kraven på fastighetskvalifikationer.

Vårt breda utbud av ledarutbildningar på deltid riktar sig till skickliga chefer, chefer och chefspraktikanter som vill boosta sina karriärer. Med sin tvärvetenskapliga, vetenskapsbaserade och praktiska undervisningsmetod är IRE|BS Executive Education en drivande kraft i fastighetsbranschen och fungerar som en bro mellan professionella discipliner och marknadsaktörer

Modulerna i Executive MBA i Real Estate International-programmet ges alla på engelska. Efter framgångsrikt slutförande av alla moduler och en magisteruppsats kommer "Master of Business Administration" att delas ut av fakulteten för ekonomi vid University of Regensburg.

Antagningar

IREBS Studentrådgivning

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Studentberättelser

Om skolan

Frågor