Keystone logo
IPMI International Business School

IPMI International Business School

IPMI International Business School

Introduktion

Nu är det din TID

IPMI Internationella Handelshögskolan, grundades 1984 i Indonesien har varit känd som en ledande handelshögskola i att förbereda ledande befattningshavare för den internationella marknaden. IPMI är pionjär inom verkställande och MBA-utbildning i Indonesien; den första i regionen att genomföra utbildningen helt levereras på engelska; det första att leverera MBA-program i Indonesien; och den första att använda Harvard fallbaserad pedagogik i regionen. IPMI stolt att ha en framgångsrika alumner bas av mer än 2500 företagsledare i Indonesien och i världen.

IPMI Internationella Handelshögskolan Kandidatprogram ger unika upplevelser för studenter med verkliga internationella projekt och samhällsengagemang projekt som en del av sina studier. Högpresterande sökande samt utexaminerade kommer att ha möjlighet att konkurrera om internationella och indonesiska stipendier. IPMI Internationella Handelshögskolan har ett dedikerat karriärutveckling lag garanterar att din framgångsrik karriär acceleration.

IPMI International Business School har undertecknat MOU (Memorandum of Understanding) för samarbete med följande universitet:; Melbourne Business School i Australien (AACSB ackrediterade och MBA-programmet Equis Accredited); Burgundy School of Business i Dijon, Frankrike (AACSB ackrediterad) Audencia Nantes School of Management i Frankrike (EQUIS, AACSB och AMBA ackrediterade); Catolica Lissabon School of Business and Economics i Protugal (EQUIS, AACSB och AMBA Accredited); och många fler. Att studera utomlands kommer att erbjuda en stor erfarenhet, unika lärande och möjligheter till nätverkande, förutom extra värde kommer det att sätta på ett CV och karriärutveckling.

Vision

För att bli en ledande världsklass Business School som producerar omvälvande ledare genom år 2020

Mission

En plats för lärande, hitta lösningar och utveckla kunskap inom management fältet tillhandahålla strategisk ledning som gäller för akademisk stringens och företag som är relevant och internationellt erkända stödja kompetensutveckling för chefer inom management och business

Värden

  • interaktiv klass
  • Passsionate Underlätta
  • mindful studera
  • insiktsfulla Wisdom

Platser

  • Jakarta

    Jl Rawajati Timur I/1 Kalibata, Jakarta Selatan 12750, Indonesia

    Frågor