Keystone logo
© Penn State Great Valley
INTO Hofstra University

INTO Hofstra University

INTO Hofstra University

Introduktion

Om Hofstra University

Med mer än 100 grundutbildningar, forskarutbildningar och yrkesstudier kan studenter ägna sig åt sina passioner och få en examen från en nationellt respekterad institution i hjärtat av Hempstead. På Hofstra University kommer du att studera i centrum av den #1 bästa studentstaden i USA (US World & News Report). Oavsett om du studerar juridik, affärer, vetenskap eller någon annan ambition kommer du att arbeta med verkliga företag, interagera med branschledare och få chansen att nätverka med en mängd olika studenter och personal från hela världen.

Kvalitetsutbildning i centrum av Hempstead

Med ett rykte om akademisk excellens och en kultur rotad i historien, är Hempstead en spännande plats att kalla ditt akademiska hem. På Hofstra University finns inga gränser. Varje program på Hofstra är utformat för att säkerställa att eleverna får den allra bästa utbildningen för att hjälpa dem att uppnå sina karriär- och professionella mål. Med fokus på upplevelsebaserat lärande uppmuntrar vår fakultet på Hofstra studenter att lära sig genom att göra. Vår fakultet, fördjupad i sitt område, är väl kopplad till stadens möjligheter. Du kan till och med förvänta dig att delta i föreläsningar från ledare i din bransch. Med små klassstorlekar kommer du att dra nytta av en-till-en mentorskap, vilket gör att du kan utmärka dig i dina studier och därefter.

På grund av Hofstras läge har studenter också tillgång till ett överskott av upplevelsemöjligheter, praktikplatser och volontärprogram. Inom ett år efter att ha fått sin College of Arts & Sciences och/eller Sawyer Business School-examen är 95% av studenterna och 97% av studenterna anställda.

Ett enastående universitet att ringa hem

I klassrummet drar studenterna fördel av ett 13:1 student-till-fakultet-förhållande och 22-personers genomsnittliga klassstorlekar. Runt campus kan studenter engagera sig i de över 80 klubbar och organisationer som finns tillgängliga eller delta i skolanda genom att delta i universitetets sportevenemang. Utanför klassrummet är Hofstra-studenter också dedikerade till att tjäna sitt samhälle och har loggat mer än 30 000 timmars samhällstjänst under det senaste året. Som Hofstra-examinerad kommer du att gå med i ett nätverk av alumner som bor och arbetar i 137 länder.

Mer om INTO Hofstra University Center

På INTO Hofstra är vårt dedikerade center och våra anställda redo att hjälpa dig med alla frågor du kan ha och ge dig allt stöd du kan behöva. Som INTO-student har du också tillgång till en mängd resurser, toppmoderna teknikklassrum och utbildningstjänster.

Vårt INTO-center ligger i Hofstras huvudbibliotek, centralt för dina klasser, och fungerar som ett nav för alla resurser du kan behöva. Kämpar du med en hemuppgift? Kom till centret för handledningstjänster. Behöver du stöd för att välja klasser nästa termin? Våra akademiska rådgivare kan hjälpa till. Vill du träffa internationella studenter som du? Umgås med vänner här.

Var i centrum av allt

INTO Hofstra Center ligger i Hofstras huvudbibliotek på 73 Tremont Street. Vårt center ligger bekvämt nära de flesta av dina klassrum, med handledningstjänster, rådgivare och professorskontor, en matsal och mer allt i samma byggnad mitt i centrala Hempstead. När du går ut kommer du att upptäcka att du är i närheten av stadens alla bekvämligheter, ytterligare klassrum, fritidsanläggningar, residenshallar och restauranger.

Statistik

 • Internationella studenter:

  22%

 • 0
 • Förhållande mellan student och fakultet:

  14 till 1

Campus funktioner

Läromedel

Som INTO Hofstra-student får du tillgång till alla studenttjänster och faciliteter som vårt center och universitetet har att erbjuda. Fakulteten och administratörerna känner eleverna vid namn och tar sig tid att hjälpa dig att sätta upp och uppnå dina akademiska och karriärmål.

Vi är här för att stötta dig

Hofstra University är dedikerade till att skapa en säker miljö som främjar lärande och inkluderande gemenskaper. På INTO är vi fokuserade på att hjälpa dig anpassa dig till ditt nya liv så snabbt som möjligt, och vår personal och fakultet finns alltid här för att stödja dig. Du kan förvänta dig akademisk vägledning, handledningssessioner, språkstöd, visum- och immigrationstips och mycket mer. Oavsett dina frågor, i och utanför klassrummet, är vi här för att hjälpa dig.

Lärresurscenter

Hofstra har resurserna för att hjälpa dig att lyckas både akademiskt och på ett personligt plan. Om du behöver studiematerial, en dator, DVD-skivor, böcker eller handledningstjänster för läxor och projekt, kan vi ge dig de resurser och svar du behöver. Studenter har också tillgång till datorlabb med många tekniska resurser för att förbättra sin akademiska erfarenhet på campus, samt resurser inklusive hälsa och välbefinnande, ekonomiskt stöd och fakturering, akademiskt stöd, campusliv och engagemang och mer.

Klassrum

Vårt center är inrett med multimediafunktioner, trådlöst internet och en rymlig studielounge. Det är ett bra ställe att träffa andra studenter, bilda studiegrupper och umgås med vänner.

Mat

Hofstras matställen inkluderar fem lokaler på campus som erbjuder en mängd olika matval, inklusive i flera av Hofstras residenshallar. Behöver du kaffe? Starbucks säljs precis på campus. Om du är på humör för något speciellt utanför campus kan du gå ut och bege dig till ett av Hofstras många läckra kaféer och restauranger med olika kök och kulturer. Det finns något för alla i centrum!

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • Hempstead

   Hempstead Turnpike,1000, 11549, Hempstead

   Program

   Frågor