Keystone logo
International MBA Institute

International MBA Institute

International MBA Institute

Introduktion

International MBA Institute ™ är ett oberoende institut som hjälper organisationer och proffs att bli ackrediterade med världsberömda och erkända MBA-examen och bevisa sin kompetens inom MBA-domäner. Vi ger yrkesverksamma över hela världen möjlighet att bygga sina karriärer och företag att skapa och sälja sina enastående produkter och tjänster.

Ditt MBA Leadership ™, MBA Management ™, MBA Sales ™, MBA Human Resources ™, MBA Finance ™, MBA Marketing ™, MBA Business Strategy ™ och MBA Recruitment ™ har visat sitt globala godkännande och rykte genom att vara valet av mer än 997 300 MBA-proffs i 143 länder.

Dina MBA-grader resonerar och fungerar mycket bra på marknaden. De skapar enorma färdigheter och kunskap för våra studenter som dig själv. Dessa färdigheter och kunskaper är mycket viktiga för din personliga tillväxt såväl som din professionella utveckling med din karriär. Det bästa beviset för detta globala erkännande och acceptans är att: Varje dag får vi framgångshistorier från våra studenter som hittat nya jobb eller säkrade kampanjer. Förutom deras fokus och villighet att lyckas visar dessa kvinnor och män förtroende för de färdigheter och kunskap vi har hjälpt dem att lära sig.

Platser

  • Wollerau

    Samstagernstrasse 57 8832, , Wollerau

    Frågor