Keystone logo
Institut für Management

Institut für Management

Institut für Management

Introduktion

VÄLKOMMEN TILL IFM - Institute of Management

Deltid utbildning i Salzburg

IFM - Institut für Management är ett ledande private leverantör i Österrike deltidsekonomi utbildning med en stark praktisk och akademisk examen BA, MBA och PhD. Som en partner för företag som IFM erbjuder förstklassiga individuella utveckling och utbildningskoncept som är individuellt anpassade till företagets behov.

För vår utbildning erbjudande, vi dra nytta av ett internationellt nätverk av förstklassiga föreläsare och praktiker från näringslivet universitet.

Akademiska studier, kurser och seminarier

Vi finner att utbildning måste anpassa sig till eleven - och inte tvärtom! Att förena arbete, privatliv och utbildning är vårt huvudfokus och fungerar som en riktlinje för utformningen av våra utbildningar.

Månads Release datum för vår MBA och BA-program och individuell prövning datum och modulär design studie ger stor flexibilitet och underlätta ingåendet av deltidsstudier. Våra kurser och seminarier är också anpassade till de krav som professionella - perfekt för dem som vill fortsätta sin utbildning på kort tid.

För företag och företag som vill investera i långsiktiga anställda utvecklar vi skräddarsydda interna lösningar. Dessutom får du som företagare sakkunskapen hos IFM fakulteten inom konsulttjänster tillgängliga.

också dig att hitta rätt utbildning för din karriär och dra nytta av våra erfarenheter för din framgång!

Platser

  • Salzburg

    Administration: IfM - Institut für Management GmbH Birkenstrasse 2, A-5300, Salzburg

  • Salzburg

    Location of the training: Schloss Leopoldskron Leopoldskronstrasse 56-58, A- 5020, Salzburg

Frågor