Keystone logo
INSEAD Master i företagsekonomi (MBA)
INSEAD

Master i företagsekonomi (MBA)

Fontainebleau, Frankrike

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 87 000 / per year *

På Campus

* September 2020 - januari 2021; € 89 tusen

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

INSEAD ettårigt MBA-program handlar om akademisk rigoritet, fantastisk mångfald, utmärkta karriärmöjligheter och ett enastående alumni-nätverk. En del av min roll handlar om att träffa våra alumner från hela världen, och det enda de alltid säger om sin MBA-erfarenhet är: "det var det bästa året i våra liv!"

Med tre helt integrerade campus i Europa, Asien och Mellanöstern och över 90 olika nationaliteter i klassrummet erbjuder ingen annan handelsskola en sådan mångkulturell upplevelse. Så om du söker efter en plats där det inte finns någon dominerande kultur, där du kan vara ditt riktiga jag och där du är bland vänner: leta inte längre, vi är alla dessa och mer på INSEAD !

Den snabbare MBA-programplanen på heltid utvecklar framgångsrika, tankeväckande ledare och entreprenörer som skapar värde för sina organisationer och deras samhällen, och vi letar efter smarta, väl avrundade kandidater som tror att affärer kan vara en kraft för gott.

Jag ser fram emot att få din ansökan!

Minh Huy Lai

VD, INSEAD MBA-program

Nyckelfakta

 • 10 månader - programmets varaktighet
 • 29 - Medelålder
 • 6 år - genomsnittlig arbetslivserfarenhet
 • 680-750 - GMAT Range (Mellan 80%)
 • 90 - Nationaliteter
 • 352 - Kvinnor utgör en INSEAD MBA-klass

Var en del av en spännande, dynamisk och mångsidig studentorganisation

MBA-programmet är ditt steg till en uppfyllande framtid som ledare i en konkurrenskraftig, global affärsvärld. Vi tror att vår multikulturella miljö, bestående av studenter som representerar över 90 nationaliteter och en internationell fakultet med affärsexperter i världsklass, är idealisk för din professionella och personliga utveckling.

MBA-antagningsteamet letar efter personer med intellektuell nyfikenhet, personliga egenskaper för att bidra till de många INSEAD aktiviteterna och en önskan att sträcka sig i ett strikt akademiskt program. Vi välkomnar ansökningar från hela världen oavsett ras, religion, kön, färg eller ekonomisk status. Vårt mål är att bygga en spännande, dynamisk och mångsidig studentorganisation.

128269_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Ansökningskrav

Förutsättningar för antagning till INSEAD MBA-programmet inkluderar inlämnande av ett online-ansökningsblankett och den nödvändiga underlagsdokumentationen nedan.

Online ansökan

Hela ansökningsprocessen görs via vårt onlineansökningssystem. Du kan arbeta med olika delar av applikationen separat. Se till att spara alla dina uppgifter innan du loggar ut så att du kan återgå till arbetet vid ett senare skede.

Stödjande dokumentation

Bilagorna måste ingå i din ansökan och tas emot före eller på dagen för ansökningsdatum. Din ansökan kommer inte att utvärderas förrän alla nedanstående artiklar har mottagits utöver onlineelementen. Vänligen bifoga dina underlag via online-applikationssystemet.

Officiell översättning

Dina utskrifter bör ange både examensbevis och betyg som uppnåtts från varje högskola eller universitet som du har gått på. Vi accepterar avskrifter på engelska eller franska. Alla andra måste åtföljas av en certifierad engelsk översättning. Varje utskrift måste ha institutionens officiella sigill och signatur.

Datum och tidsfrister

Samtidigt som vi driver en iscenesatt antagningsprocess, med fyra tidsfrister för vart och ett av de två intagen per år, inom varje omgång kommer ansökningar att granskas på en rullande antagningsprocess. Detta innebär att tidsfristerna för intervjun och det slutliga beslutet som du ser nedan är de senaste datumen då du skulle få ditt beslut, men det kan vara tidigare. Du kan vara säker på att frisläppande av beslut tidigare än de publicerade tidsfristerna inte påverkar vår grundliga utvärdering av tillämpningen. Observera att medan tävlingen för var och en av omgångarna är lika, ju tidigare du får inträde, desto mer tid måste du säkra finansiering och ordna logistik. Det nya online-ansökningsformuläret öppnar ungefär två månader före varje ansökningsfrist för Round 1.

Investera i din framtid

En INSEAD MBA ger en livstid på utdelningar, både professionellt och personligen. Att sträva efter en MBA är dock ett allvarligt engagemang för tid och pengar - en investering som måste övervägas noggrant och planeras för av sökande.

För att förstå de ekonomiska skyldigheter som krävs för att du ska delta i INSEAD MBA-programmet, kolla vårt avsnitt om MBA-kostnader och avgifter. Det är viktigt att överväga dina finansierings- och finansieringsalternativ tidigt under ansökningsprocessen, vilket kan vara i form av besparingar, lån eller stipendier. Du kan börja med att se om du är berättigad att ansöka om något av stipendierna eller lånen som anges på vår webbplats.

Även om ansvaret för att finansiera ditt år på INSEAD slut ligger hos dig, kan MBA Financial Aid Office hjälpa dig att planera din finansiering för INSEAD MBA-programmet.

Kostnad och avgifter

Studieavgift för juli-klassen fastställs i december varje år. Avgifter för decemberklassen tillkännages i juni.

Studieavgift täcker allt tryckt kursmaterial, tillgång till INSEAD biblioteket, tillgång till informationsteknologitjänster på campus, språkundervisning och testning *, studentrådets avgifter, tillgång till gym, visitkort, tryckning och sjukförsäkring.

* Gäller endast vissa språk

Karriärmöjligheter

Vårt globala team vid karriärutvecklingscentret är dedikerat till att stödja dig på din karriärresa från innan du satte foten på campus till efter att du tog examen från MBA-programmet.

 • 91% anställd efter 3 månader
 • 78% bytte karriär (sektor, arbetsland eller arbetsfunktion)
 • 109.800 $ genomsnittslön (US $)
 • 300 företag rekryterade INSEAD akademiker

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Global Executive MBA
  • Valbonne, Frankrike
  • Belo Horizonte, Brasilien
  • + 6 Mer
 • Master MBA Online
  • Spain Online, Spanien
 • Digital Executive MBA
  • Montpellier, Frankrike