Keystone logo
INCAE Business School

INCAE Business School

INCAE Business School

Introduktion

Välkommen till INCAE

117134_Ranking_FT.png

Med mer än 50 års historia är INCAE mycket mer än en företagsskola.

Denna skola ställer dig som en konkurrenskraftig global verkställande expert i att utveckla affärer i tillväxtekonomier, särskilt Latinamerika. Det är en upplevelse som gör dig till ett utmärkt nätverk av proffs och öppnar möjligheter att studera dubbla grader i de bästa toppuniversiteten på global nivå, bland annat Yale School of Management, University of Michigan, St. Gallen, UCSD .

117133_estudiantes2_keystone.jpg

Vår Campus

INCAE Business School har två moderna campus, som ligger i Alajuela (Costa Rica) och Managua (Nicaragua). Du kommer att kunna uppleva den nordamerikanska biologiska mångfalden och de mest färgrika landskapen av paradisiska stränder och regnskogar .

Vår skillnad

Som den bästa handelshögskolan i Latinamerika främjar det utvecklingen i det latinamerikanska samhället genom utbildning av ledarnas talang med ett globalt perspektiv och genom tillämpad forskning i slagcentra. särskilt inom områdena konkurrenskraft och hållbarhet, entreprenörskap och utveckling av kvinnliga ledare.

117132_estudiantes2_keystone.jpg

Triple Crown Ackreditering

117131_accreditations_in_color.png

INCAE är ackrediterat av de viktigaste internationella ackrediteringsbyråerna: AACSB, AMBA och EQUIS . Detta gör det till en del av en exklusiv universitetsgrupp över hela världen, eftersom endast 1% har denna "tredubbla krona" av ackrediteringar.

Som bevis på kvaliteten på sina program och åtagandet att tillhandahålla utbildning baserad på höga standarder var INCAE den första skolan utanför Nordamerika för att få ackreditering av Southern Association of Colleges and Schools (SACS) , en av de sju enheterna i avdelningen av utbildning som officiellt ackrediterar universitet i USA.

Internationella rankningar

Kvaliteten på INCAE har blivit erkänd av prestigefyllda internationella rankningar. Bland de bästa 100 MBA i världen enligt QS Ranking 2018 och valdes som bästa skolan i Latinamerika och # 11 i Amerika av Financial Times 2019 och 2018.

Utbyten och dubbla grader

Genom INCAE kan du ta dubbla grader med prestigefyllda skolor som Y ale School of Management, University of Michigan och University of St. Gallen , bland andra. Dessutom får du möjlighet att byta på de bästa universiteten i mer än 30 länder, såsom Stern, Kellogg (USA) Fudan University (Kina), HEC Paris (Frankrike), UBC Sauder School of Business (Kanada) och mer.

Experter på tillväxtmarknader

90% av vår fakultet har en doktorsavhandling eller doktorsexamen från Ivy League universitet . Professorerna tillhör 16 olika nationaliteter, arbetar i mer än 18 länder och är medlemmar i styrelsen för erkända företag i Latinamerika.

De har en bred kunskap om regionens ekonomiska, politiska, sociala och affärsverksamma , vilket återspeglas i de fallstudier som de löser i klassen. Som ett resultat vet INCAE-kandidaten de senaste affärstrenderna och kan tillämpa de mest innovativa ledningsverktygen för tillväxtmarknader .

117130_facultad.jpg

pris

US $ 55,000 - US $ 77,000

* Kostnaderna varierar beroende på det valda programmet. I priset ingår skolavgifter, didaktiska material, partiella måltider och boende.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Garita District, Alajuela

  INCAE Business School Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica, , Garita District, Alajuela

  • Monte Tabor

   INCAE Nicaragua Monte Tabor, Nicarágua, , Monte Tabor

   Frågor