Keystone logo
Imperial School of Management

Imperial School of Management

Imperial School of Management

Introduktion

Ett ackrediterat online MBA-program

Imperial School of Management (ISM) partners med ledande universitet och berömda B-skolor globalt. ISM har som mål att tillhandahålla högkvalitativa och internationellt ackrediterade program till elever i Mellanöstern och Afrika.

Dessa program är skräddarsydda för yrkesverksamma som gör dem överkomliga, flexibla MBA-program med ett blandat lärande. Våra överkomliga MBA-program kompromissar inte minst med kvalitetsutbildning och innehåll. ISM: s blandade leveransform ger möjlighet till online-lärande, vilket gör det till den ackrediterade italienska online-MBA i UAE.

Programmet levereras genom kurser med innehåll som är väsentliga för företag idag internationellt. Vi har mycket kompetenta fakultetsmedlemmar som engagerar eleverna i diskussioner, fallstudier, videor, simuleringar och presentationer utförda individuellt eller i grupp. Hjälp i realtid ges för eleverna för att hjälpa dem att slutföra sin kurs i tid. Varaktigheten för våra program är 12 månader vilket gör det till det ledande ettåriga italienska MBA i UAE. Våra program är godkända av det italienska utbildningsdepartementet, alltså av högkvalitativa statliga godkända MBA-program.

Skolan tror också starkt på nätverkskunskaper och utbyte av idéer av likasinnade individer. ISM erbjuder möjligheter för studenter och alumner att interagera med branschledare under seminarier och konferenser. Skolans underliggande mål är att bygga en robust gemenskap av högpresterande proffs och entreprenörer. Denna gemenskap prioriterar och motiverar den kommande generationen till att bli ett holistiskt samhälle. ISM är registrerat och licensierat av Sharjahs regering, UAE, med licens nr 1701124 och införlivat som ett aktiebolag.

64376_Imperial-School-of-Management-logo.png

Platser

  • United Arab Emirates Online

    United Arab Emirates Online, Förenade arabemiraten

  • Sharjah

    Sharjah, 85532, Sharjah

Frågor