Keystone logo

Imperial College Business School

A logo

Introduktion

Vi inspirerar lysande sinnen

Som en del av Imperial College London, en global ledare inom vetenskap och teknik, driver vi global affärs- och social transformation genom en fusion av affärer, teknik och ett entreprenöriellt tänkesätt.

Vi kombinerar innovativt tänkande och insikt med ny teknik för att utveckla lösningar på verkliga frågor, gynna företag och förbättra samhället.

Våra världsledande forskare banar väg för praktiska lösningar och deras spetskompetens inom forskningen är ett led i våra forskarutbildningar och Executive Education-program. Vårt tankeledarskap eftersträvas av regeringar, beslutsfattare och globala företagsledare, som ofta samarbetar med oss i forskningsprojekt.

Vi lockar lysande sinnen och ger miljön för att främja innovativt och entreprenörstänkande, vilket resulterar i banbrytande idéer som låser upp affärsmöjligheter.

Vår livslånga professionella utvecklingstjänst och vårt globala alumni-nätverk säkerställer att våra akademiker fortsätter att ha långa och framgångsrika karriärer inom olika branscher över hela världen.

Vi inspirerar lysande sinnen att vara världens framtida ledare för företag och samhälle.

Vår vision

För att gynna affärer och förbättra samhället genom kraften i innovativt tänkande.

Vårt uppdrag

Vi inspirerar lysande sinnen att vara världens framtida ledare för företag och samhälle. Vi driver global affärsverksamhet och social transformation genom fusion av affärsverksamhet, teknik och en entreprenörsinriktning.

Imperial betyder Intelligent Business

ackrediteringar

Imperial College Business School är en av bara en procent av handelshögskolorna i världen som har ackrediterats av de tre största och mest inflytelserika ackrediteringsföreningarna för handelshögskolorna: AACSB, AMBA och EQUIS. Vi är också en av de första handelshögskolorna att ta emot en avdelningsnivå Bronze Athena SWAN-pris från Equality Challenge Unit, som ett erkännande av vårt engagemang för att ta itu med ojämlikhet mellan könen i högre utbildning.

Awards

  • Årets universitet och Årets universitet för studentupplevelse av The Times och The Sunday Times Good University Guide 2022
  • Nominerad till Årets Business School vid Times Higher Education Awards 2021

Rankning

Platser

  • Exhibition Road, SW7 2AZ, South Kensington

Frågor