Keystone logo
Humboldt State University - A California State University campus 1 år MBA i strategisk hållbar utveckling
Humboldt State University - A California State University campus

1 år MBA i strategisk hållbar utveckling

Arcata, Amerikas förenta stater

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 16 350 / per year *

På Campus

* $ 16.350

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

MBA renoverad-fokus på strategisk hållbarhet

När man studerar ledande företag erbjuder MBA-program banbrytande utbildning

Universitetets helt uppfräschade MBA-program hänger på hur bästa 21: a århundradet företag omforma strategisk hållbarhet och nya yrken som kommer att leda.

Studenter i HSU reviderade MBA-programmet kommer att analysera de strategiska hållbarhetsfrågor i ledande multinationella företag, ideella organisationer och andra organisationer och hur de innovativa och skapa nya marknader.

De kommer också att ta ekonomi, marknadsföring, bokföring och strategiska ledningsfrågor, med hänsyn till företagens bästa praxis.

HSU växande School of Business, understödda av en $ 2.500.000 investeringar givare och universitetet, har omarbetats den ettåriga MBA för att överbrygga klyftan mellan vad traditionella handelshögskolor undervisa och vad företagen letar efter i sina framtida anställda.

Entreprenörskap och kreativitet är kärnan i den omgjorda programmet, som kommer att bära en $ 1.000 till $ 3000 stipendium. Varje MBA kandidat kommer också att få en praktikplats / fälterfarenhet värderas till cirka $ 2.000.

Fullt tvärvetenskaplig, den omstrukturerade MBA ingrepp med en rad Humboldt State grundutbildningsprogram, inklusive de naturliga, miljö och samhällsvetenskap. Detta integrerade tillvägagångssätt accentuerar graden mångsidighet. Arbetssökande med grundutbildningsprogram grader i dessa discipliner kommer att kunna utöka sina karriärmöjligheter genom att lägga till MBA funktionella affärskompetens till sina kompetensområden.

Integration, till exempel på en naturvetenskaplig grundexamen med en MBA kan herres kandidater att bygga flera ämneskategorier som är svåra att lägga ut och permanent karriär värde.

Den nya MBA är utformad med inbyggd flexibilitet. Det kan fyllas i på ett år, kurser kommer att erbjudas på kvällen, och ingen tidigare arbetslivserfarenhet kommer att krävas.

MBA praktikplatser och service lärande kommer att inriktas på hållbarhets erfarenheter, ge eleverna praktiska färdigheter som bygger på know-how som vunnits i klassrummet.

Studenterna kommer att utveckla sina egna elektroniska portföljer som de avancerar genom sina kurser. Alla projekt papper kommer att ingå i portföljerna, vilket leder till en hörnsten forskningsprojekt och praktik / fälterfarenhet.

Den omgjorda grad bygger på vetenskapliga rykte HSU School of Business, studenterna i genomsnitt i de 25 procent av dem som avlägger examen från amerikanska handelshögskolor som har deltagit i nationella prov bedömnings.

Betyg

 • Humboldt State University (HSU) är en erkänd marknadsledare inom hållbarhet och förvaltning av naturresurser. Princeton Review som heter Humboldt State University en "Best of the West" och "gröna" college.
 • HSU rankas som nummer 46 i US News and World Report bäst Colleges i regionala universitet. HSU är 8: a av alla California State universitet.

Accreditation

 • MBA-programmet är ackrediterat av den västra Association of Skolor och högskolor (WASC).
 • MBA-programmet är ackrediterat av International Assembly för Collegiate Business Education (IACBE).

Strategiskt Hållbarhet: går längre än den traditionella MBA

 • Hållbarhet har blivit en "buzz" ord med regeringar, företag och enskilda fokuserade på att hantera avgörande människa, skattemässiga och fysiska resurser.
 • HSU MBA förbereder studenter för att ta itu med hållbarhetsfrågor i sin nuvarande och framtida anställning.
 • Eleverna lär sig strategier för organisationer som arbetar för långsiktig ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet.
 • Eleverna lär sig att vara innovativa och ansvarsfulla företagsledare i en värld där förvaltningen och hållbarhet alla resurser blir avgörande.

MBA Program Snabbfakta: Eleverna kan avsluta programmet i ett år om de har sin grundexamen i företagsekonomi.

 • Om eleverna har sin grundexamen i något annat än Business, kan de fylla i alla förutsättningar i en termin innan programmet börjar.

Programmet startar varje höstterminen (augusti) Ingen tidigare arbetslivserfarenhet krävs. Stipendium stöd för alla antagna studenter ($ 1000 till $ 3000). Studenter slutföra en 10 veckors betald praktik under sommaren. Studenter slutföra ett omfattande projekt med hjälp av en fakultet rådgivare. Studenter bygga en elektronisk portfölj av arbete för att underlätta jobbsökande. Vi skräddarsyr program baserat på mängden av tidigare verksamhet utbildning. Beläget i säker, vänliga, Arcata, Kalifornien.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MBA i kreativt företag
  • Petaluma, Amerikas förenta stater
 • Mba i hållbar utveckling och diplomati
  • Washington, Amerikas förenta stater
  • Gambia Online, Gambia