Keystone logo
Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Introduktion

Humboldt State studenter njuta av en extraordinär college erfarenhet, med små klasser undervisas av lärare som känner dem vid namn. De lever och lär i en av världens vackraste platser-nära gamla redwood skogar, berg och stränder. Vi ligger 275 miles norr om San Francisco i staden Arcata, som är erkänd som en av västvärldens bästa högskoleorter.

Humboldt State är en offentlig institution och en del av 23-campus California State University-systemet. Med heltid grundundervisning för bara $ 7194 per år, vi är en av de bästa högskolevärden i nationen.

Vi har drygt 8700 studenter och 570 lärare. Vi erbjuder ett brett utbud av akademiska val, med 48 majors och 12 forskarutbildning i 3 Colleges. Fakultetens medlemmar är bland de lärare och forskare inom sina områden. Program i naturresurser och vetenskaper nationellt kända, medan visuella och scenkonst är också populära områden i studien. Hela läroplanen, studenter att hitta en långvarig engagemang för socialt ansvar och miljöansvar.

Vi grundades som en lärare college 1913. Under det senaste århundradet har vi vuxit från en institution fokuserar enbart på lärarutbildningen till ett fullt ackrediterat universitet med omfattande forskningsanläggningar. Det har funnits gott om namnbyten under årens lopp: Vi har kallats Humboldt State Normal School, Humboldt State lärare högskola, Humboldt State College, CSU Humboldt och sedan 1974, Humboldt State University.

Våra studenter har gott om möjligheter för praktisk inlärning med professorer verksamma inom forskning och samhällstjänst. Korallhavet, till exempel, är ett oceangående fartyg som används i första hand för grund forskning. Eleverna kan studera med världens främste expert på tall träd och med ledande experter inom hållbara energisystem. I vår framkant Brand Lab, studenter studerar egenskaperna hos skogsbränder, och i Schatz Energy Research Center elev tekniker arbetar på verkliga frågor som att föra en hållbar belysning till utvecklingsländerna. Eleverna skapar sina egna teateruppsättningar, studera mekanismerna för promenader i Human Performance Lab arbetar med små barn i Child Development Lab och mer. Möjligheter finns i överflöd för verkliga forskningserfarenhet tillgängliga för studenter, något få andra universitet kan skryta med.

Utanför klassrummet, våra studenter njuta av ett rikt campus livet. De är inblandade i mer än 180 campus klubbar och har tillgång till en state-of-the-art fritidsanläggning. Varje år, bringar CenterArts nationellt erkända artister och högtalare till campus, och vi har 12 NCAA Division II idrotts- lag.

Mission, vision och värderingar

Mission

Humboldt State University är en omfattande, bostäder campus vid California State University. Vi välkomnar studenter från Kalifornien och världen till vårt campus. Vi erbjuder dem tillgång till utbildning prisvärd, hög kvalitet som är lyhörd för behoven hos en snabbt föränderlig värld. Vi serverar dem genom att erbjuda ett brett utbud av program och aktiviteter som främjar förståelsen för sociala, ekonomiska och miljömässiga frågor. Vi hjälper individer förbereda sig för att vara ansvariga medlemmar av olika samhällen.

Vision

Humboldt State University kommer att vara campus val för personer som söker framför allt för att förbättra människans villkor och vår miljö.

Vi kommer att vara den främsta centrum för tvärvetenskaplig studie av miljön och dess naturresurser. Vi kommer att vara ett regionalt centrum för konst. Vi kommer att vara känd för socialt och miljömässigt ansvar och handling. Vi tror att nyckeln till vår gemensamma framtid kommer att vara den enskilde medborgaren som agerar med gott samvete och bedriver informerade åtgärder. Vi kommer att åta sig att öka vår mångfald av människor och perspektiv. Vi kommer att vara exempel på partners med våra samhällen, inklusive tribal nationer. Vi kommer att vara förvaltare av att lära sig att göra en positiv skillnad.

Värden

Humboldt State University värderar följande akademiska principer som representerar attribut i ett akademiskt integrerad universitet, och ger en ram för att åstadkomma vår kollektiva vision och mission.

Vi tror att vårt främsta ansvar är att ge bästa möjliga utbildning för dagens värld. Vi tror att undervisning excellens är av yttersta vikt som lär excellens. Vi tror på en miljö med fri utredning där lärandet sker både i och utanför klassrummet. Som en gemenskap av lärande, campus läroplanen och co-kursplaner miljö uppmuntrar intellektuella samtalet, estetisk kreativitet och uppskattning, och betydande möjligheter till engagemang och service. Vi förbereder eleverna att ta på åtaganden kritisk undersökning, socialt ansvar och medborgerligt engagemang som krävs för att möta de utmaningar som den 21: a århundradet. Vi tror på intellektuell tillväxt genom stipendium, skapande verksamhet och forskning. Vi förbereder individer att vara framgångsrika i avancerade akademiska och yrkesmässiga utbildningsprogram; att vara i ledande positioner; och att vara proaktiva och produktiva medlemmar i samhället. Vi tror på värdighet alla personer, i skälig och rättvis behandling, och lika möjligheter. Vi värdesätter rikedom och samspelet mellan olikheter. Vi värdesätter delaktighet av mångfald och vi respekterar alternativa paradigm tanke. Vi tror på kollegial dialog och debatt som leder till delaktighet beslutsfattande inom vår gemenskap av studenter, personal, administratör, och fakultets elever. Vi tror att universitetet måste hjälpa till att utveckla förmågan hos individer att ta egna initiativ och att samarbeta i frågor som resulterar i ett ansvarsfullt agerande. Vi tror att människor måste vara miljömässigt, ekonomiskt och socialt ansvarstagande i jakten på livskraftiga och hållbara samhällen. Vi tror att vårt läge är ett ekologiskt och andligt rika tillgång som vi anamma som en integrerad del av vårt lärande gemenskap. Vår läroplan är relevant, samarbete och lyhörd för vårt geografiska läge. Vi tror att vi har en särskild möjlighet att lära av de indianska kulturerna, den unika ekosystem och särskilda samhällen i vår region, och att tillämpa denna kunskap. Vi tror att universitetet är en integrerad del av våra lokala och regionala samhällen. Vi tror att universitetet är en förvaringsplats för arkivering ackumulerad kunskap med allomfattande tillgång för våra akademiska och bredare samhällen.

Platser

  • Arcata

    1 Harpst Street, Arcata, CA 95521

Frågor