Keystone logo
HHL Leipzig Graduate School of Management Heltid MBA
HHL Leipzig Graduate School of Management

Heltid MBA

0 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Utmärkta karriärmöjligheter bekräftats av Financial Times och AméricaEconomía

Programstruktur

Flexibel struktur: En MBA skräddarsys efter dina behov

HHL flexibla och innovativa MBA-programmet är utformat för att förbereda effektiva och ansvarsfulla företagsledare och entreprenörer för de utmaningar och möjligheter som den 21: a århundradet. Programmet erbjuder internationella erfarenheter och fokuserar på att utveckla ditt ledarskap talanger och ledningskompetens. Vårt program ger dig störst flexibilitet och du har två spår att välja mellan.

Fast Track vs. Advanced Track

Den "Fast Track", särskilt utformad för sökande med omfattande yrkeserfarenhet, kan du förvärva de grundläggande kunskaper och färdigheter och att återgå till arbetet så snart som möjligt. "Advanced Track" ger dig möjlighet att ta ytterligare valfria och erbjuder andra alternativ såsom en praktikplats eller en termin utomlands, och är bäst lämpad för kandidater som vill tillbringa mer tid att bygga upp ett professionellt nätverk eller koncentrera sig på vissa områden. Advanced Track kommer också att låta dig sprida ut ditt schema för att möjliggöra en bättre balans mellan studier och privatliv.

Din MBA klass i korthet

 • Medelålder: 30
 • Åldersintervall: 25 - 45
 • Klasstorlek: 35-40
 • Andel av kvinna: 30%
 • Genomsnittlig arbetslivserfarenhet: 5,5 år
 • Andel internationella studenter: 90%
 • Genomsnittligt antal länder representerade: 15

International

2

Utanför boxen - få mer internationell erfarenhet på våra topp partneruniversitet

Internationell kompetens är avgörande för en företagsledare. Globala partnerskap är därför en av HHL viktigaste tillgångar. Vi serverar vår selektiva antal studenter med över 130 partneruniversitet runt om i världen.

För att hålla jämna steg med gällande internationella, sociala och ekonomiska utmaningar, utomlands en term erbjuds i den 5: e eller 6: e term i MBA läroplanen.

Lediga

Vårt mål: Din personliga och yrkesmässiga utveckling

En individuell karriärutveckling Service på HHL betraktas som en nyckelfaktor för att våra studenters framgång. Från och med dagen för antagning till Master i Management till placeringen av en framgångsrik jobbansökan - vi kommer att stödja er. Ledande internationella företag regelbundet rekrytera HHL studenter och akademiker på campus för praktik och fasta anställningar.

4

Tillämpning

3

Starta din MBA resa med HHL

Vi är för närvarande emot ansökningar för nästa intag i september 2017 en rullande. Vänligen respektera tidsfristerna nedan.

Antagning till HHL s MBA-programmet är mycket konkurrensutsatt. Vi väljer noggrant en heterogen studentkår, en som speglar en mängd olika bakgrunder, kulturer och nationaliteter, och täcker ett brett spektrum av personliga intressen och yrkesambitioner. Inskrivning sker en gång per år med studier som börjar i September.We driva en rullande antagning. När du har lämnat in din ansökan, en medlem av Antagningsenheten Kommittén kommer att informera dig om du har valts ut för en intervju, antingen via Skype eller - om du är i Tyskland - på HHL. När kommittén har kommit fram till sitt slutliga beslut, kommer du att informeras immediately.Want till vårt nästa MBA klass? Ansök nu!

6

HHL-Leipzig mix sätter den perfekta balansen för att studera, nätverk och njuta av livet

HHL ligger i Leipzig, i hjärtat av Europa. Med en hög kvalitet livsstil, mycket måttliga levnadskostnader, många parker, öppna idrottsanläggningar, omgivande sjöar med vackra stränder, liksom många jogging och cykelbanor, är Leipzig förmodligen "grönaste" Metropole som du kan hitta - upptäcka det för dig själv! Allt som allt: HHL-Leipzig Mix sätter den perfekta balansen för att studera, nätverk och njuta av livet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Accelererad MBA
  • Adrian, Amerikas förenta stater
 • Master i företagsekonomi och management – MBA
  • Madrid, Spanien
 • Online MBA
  • Edinburgh, Storbritannien