Keystone logo
Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Introduktion

Engagera med affärer. Engagera dig.

Vi vill utrusta våra studenter med verktyg och kvalifikationer för att utveckla och lyckas med att förändra och utmanande tider.

Om oss

Henley Business School grundades 1945 och var den första handelsskolan i Storbritannien och är en av de äldsta och mest respekterade skolorna i Europa.

Vi rankas ständigt bland världens 50 bästa handelshögskolor av Financial Times och The Economist. Vi är också bland de mycket få handelshögskolorna - de bästa 1% i världen - som är tre-ackrediterade för kvaliteten och förmågan hos vår fakultet och produktion.

Henley Business School tillhandahåller rigorösa, utmanande och karriärorienterade program som sätter höga lärandestandarder. Du får stimulerande koncept och nytt tänkande som är omedelbart tillämpligt på arbetsplatsen. Dessutom får du förmågan att tillämpa kunskap i verkliga situationer. Resultatet blir påtagligt, betydande och varaktigt.

Henley Business School har tillhandahållit högkvalitativa utbildningsprogram till Finland i mer än 30 år. Idag inkluderar vår portfölj i Finland den världsberömda MBA, Henley Professional Certificate i Executive Coaching, såväl som anpassade och öppna program för ledande utbildning.

Vår ambition

Vi strävar efter att ge individer möjlighet att bli bra professionella och enastående företagsledare som tänker med tydlighet och agerar med förtroende och övertygelse. Vår styrka ligger i vår strategi. Vi gör det möjligt för människor att bättre förstå sig själva och sitt ansvar och samtidigt blanda praxis och teorier om ett framgångsrikt företag.

Vi strävar alltid efter att förbättra allt vi gör och bli erkända för:

 • Att vara en verkligt internationell handelsskola
 • Våra inlärningsupplevelsers excellens
 • Forskning och tänkande i världsklass
 • Vår känsla av gemenskap och ansvar
 • Styrkan i våra nätverk
 • Bredden och djupet i våra relationer med industrin

Vi kommer att vara en engagerande, fokuserad och distinkt affärsskola.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Bli den ledare du strävar efter att vara

Vi utrustar våra studenter med en djupare och bredare förståelse för vad som är aktuellt, relevant och rätt i affärer - och gör det möjligt för dem att bli mycket kapabla, ansvarsfulla ledare.

Genom att kombinera de senaste teorierna, kunskapen och metoderna med en passionerad beslutsamhet för att hjälpa våra elever att vara de bästa de kan vara. Vi handlar om affärer men ännu mer, vi handlar om dig.

Var och en av oss har olika motiv och en unik uppsättning förmågor. Hos Henley gör vi det till vår verksamhet att hjälpa dig att uppfylla din potential genom att låsa upp den verkliga och ännu mer kapabla personen inom. Vi kommer att engagera dig på alla nivåer för att ge dig självförtroende, färdigheter och fokus för att ta itu med dina utmaningar och uppnå dina mål.

Henley-upplevelsen

"Henley Experience blandar utvecklingen av kunskap, personliga färdigheter och beteenden med toppmoderna undervisnings- och inlärningsmiljöer och arv av stark övertygelse om att rollen för välfärdskapande i samhället är att förbättra alla snarare än bara de få. Vad dyker upp på alla nivåer är människor vars värderingar och attityder säger lika mycket om dem som deras förmågor och som bidrar till att bygga en bättre framtid i alla livets gång. "

Professor John Board, dekan, Henley Business School

Tre-ackrediterade handelsskola

Vi är stolta över att vara en av endast 88 handelshögskolor i världen för att ha tre-ackrediterad status från de ledande brittiska, europeiska och amerikanska ackrediteringsorganen: AMBA, EQUIS och AACSB.

Vår tredubbla ackrediterade status placerar oss i de bästa 1% av handelshögskolorna i världen och ger trygghet till våra studenter, programmedlemmar och organisationer som vi arbetar med, kvaliteten och höga standarder för våra kurser och fakulteter.

Var och en av ackrediteringsorganen finns för att höja standarderna för företagsutbildning och vi genomgår en rigorös process med var och en av dem, som täcker aspekter inklusive inlärningsupplevelser, fakultet och forskning.

AACSB

"AACSB tillhandahåller internationellt erkänd, specialiserad ackreditering för affärs- och redovisningsprogram på kandidatexamen, magisternivån och doktorandnivån. AACSB-ackrediteringsstandarderna utmanar gymnasieutbildare att bedriva spetskompetens och ständiga förbättringar genom sina affärsprogram.

Ackrediteringsprocessen är en omfattande granskning av en skolas uppdrag, fakulteten kvalifikationer och läroplaner, och processen inkluderar självutvärderingar, peer-recensioner, kommittégranskningar och utveckling av fördjupade strategiska planer. Ackreditering säkerställer att studenter är läromedel som är mest relevant för sitt studierikt och förbereder dem för att vara effektiva ledare vid examen. "

EQUIS

"Det grundläggande målet med EQUIS, kopplat till uppdraget från EFMD, är att höja standarden för ledarutbildning över hela världen.

EQUIS bedömer institutionerna som helhet. Den bedömer inte bara examensprogram utan alla institutionernas aktiviteter och underenheter, inklusive forskning, e-lärande enheter, utbildning för befattningshavare och samhällsuppsatser. Institutionerna måste främst ägnas åt ledarutbildning.

EQUIS letar efter en balans mellan hög akademisk kvalitet och den professionella relevansen som tillhandahålls genom nära samspel med företagsvärlden. Institutioner som är ackrediterade av EQUIS måste visa inte bara hög allmän kvalitet i alla dimensioner av sin verksamhet utan också en hög grad av internationalisering. "

AMBA

"Akkreditering är kärnan i Association of MBA: s åtagande att utveckla standarder inom global utbildning för forskarutbildning.

Våra stränga bedömningskriterier säkerställer att endast de högsta kaliberprogram som visar de bästa standarderna inom undervisning, läroplan och studentinteraktion uppnår Association of MBAs ackreditering.

Vi anser att ackrediterade program bör vara av högsta standard och återspegla förändrade trender och innovation inom forskarutbildning. "

Platser

 • Helsinki

  Pohjoisesplanadi 35 E, 00100, Helsinki

  Frågor