Keystone logo
Henley Business School Asia Henley flexibel Executive MBA i asien
Henley Business School Asia

Henley flexibel Executive MBA i asien

0 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Henley Flexibel Executive MBA i Asien

The Henley Flexibel Executive MBA är en 2 år deltid program avsett för erfarna chefer och upptagna chefer som vill utveckla sin internationella kompetens management. Med en blandning av individuella och gruppstudie, online-lärande och ansikte mot ansikte workshops, är den idealisk för chefer med hektiska reseplanering, omlokalisering möjligheter och familjeliv från hela regionen på grund av den stora flexibilitet över hur, när och var programmet medlemmar uppnår sin MBA examen. Det är en global gemenskap av nästan 3000 nuvarande deltagare i programmet samt över 56.000 alumner i 150 länder.

FLEXIBILITET

Programmet passar runt din familj, socialt liv, karriär och andra åtaganden, så att du kan arbeta heltid som du avancerar genom programmet. Den levereras med en blandning av online-lärande, ett bostadsområde startverkstad i Storbritannien, står inför mot ansikte helg workshops i Hongkong hålls 3-4 gånger per år, samt kamrat lärande gruppaktiviteter, antingen online eller offline. Du är sedan uppmuntras att utnyttja det breda spektrum av akademiska resurser och informationskällor som finns i Henley s online-lärande portal, att dra nytta av stöd som erbjuds av ett nätverk av Henley-baserade handledare och att balansera ytterligare grupp och individuell studieplan med andra åtaganden i livet. Montering i ditt fullspäckade schema, kommer alla helg workshops slutföras inom 24 månader med en flexibel period för att slutföra din ledning utmaning.

Praktiskt tillvägagångssätt

Den Henley programmet handlar om praktisk tillämpning. Det som skiljer vårt program från andra är vår förmåga att hjälpa chefer se den holistiska sidan av verksamheten och samtidigt undersöka sina egna företag och lösa verkliga utmaningar. Att lära av programmet är inriktat på direkt applicering på arbetsplatsen, vilket garanterar en hög grad av relevans och praktiska för programmedlemmar och arbetsgivare. Alla uppdrag är baserade runt lösa praktiska affärsrelaterade utmaningar inom din organisation. Du kan tillämpa dina nya kunskaper och sätta det du lär dig i praktiken på din arbetsplats på en dag till dag från den allra första workshopen.

Internationell erfarenhet

Vi levererar en verkligt internationell MBA-program i en av världens stora globala städer. Medlemmarna programmet, alla mitten till ledande befattningshavare, har en chans att arbeta med andra erfarna chefer från många branscher och olika kulturell bakgrund. Omkring 60% av Henley programmedlemmar i Hongkong inte är lokala till Hong Kong men kommer från länder som Kanada, Tyskland, Danmark, Sydafrika, Filippinerna och naturligtvis Storbritannien. När vi fokuserar på exceptionellt hög kvalitet samspel och kamratgruppen lärande, kommer du också lära dig olika affärsmetoder från en av de mest mångkulturella grupper i Asien. Med Henley globala närvaro i 17 länder, det finns också unika möjligheter att delta i workshops i internationella platser inklusive Storbritannien, Finland, Tyskland, Irland, Malta, Skandinavien och Sydafrika. Vår fakultet är internationellt, både genom pass och genom erfarenhet. Alla har stor kommersiell kompetens, och många fortsätter med privat företagsrådgivning för att hålla dem i framkant. Detta utrustar programmedlemmar med en större förståelse för olika arbetsmiljöer och kulturer, utvidga tillämpningsområdet för sina studier genom att förbereda dem för globala affärer genom internationellt utbyte.

Personlig utveckling

På Henley, är personlig utveckling vävs in i tyget av programmet och bedöms i varje steg som en guide för din karriär och liv som ditt drag längs din MBA-resa. Vi tar en hel människa strategi, vilket innebär att vi börjar med att erkänna komplexiteten i att balansera arbete, hem, studier och karriär, samt planering för utmaningen att engagera sig med världen som kommer att komma med en företagsledning roll. Reflektion, dialog och målsättning är hjärtat i personlig utveckling och kompletteras med interaktiva workshops i varje skede av programmet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master of Lifelong Training i Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spanien
  • Barcelona, Spanien
  • + 1 Mer
 • Executive MBA
  • Cape Town, Sydafrika
 • Executive MBA
  • Paris, Frankrike
  • Roubaix, Frankrike