Keystone logo
Henley Business School Asia

Henley Business School Asia

Henley Business School Asia

Introduktion

Henley Business School Asien - världsklass handelshögskola i Hongkong

Grundades 1945, Henley Business School var den första handelshögskolan som skall fastställas i Storbritannien och är en av de äldsta och mest respekterade skolor i Europa. Henley är bland en elitgrupp av de bästa 1% handelshögskolor i världen att hålla triple-ackrediterat status från den stora brittiska, europeiska och amerikanska upphandlande enheter (AMBA, EQUIS, AACSB).

Henley är känd för sin mångfald och internationell räckvidd med 17 internationella campus och kontor. Henley globala närvaro och rykte som en ledande internationell handelshögskola återspeglas i alla aspekter av sitt arbete. Från sin mycket skiftande fakultet, i både bakgrund och kompetens, till program som drar deltagare från mer än 150 länder, från ett internationellt nätverk av medarbetare och samarbetspartners till en studentorganisation med mer än 56.000 medlemmar från varje hörn av världen.

Det har varit en Henley närvaro i Asien sedan 1985 arbetat med de stora företagen och deras chefer för att förbättra sin verksamhet och ledande prestanda. Sedan dess har en generation av högre chefer har dragit nytta av de unika egenskaperna hos Henley MBA. I alla samhälls kommersiella, akademiska och statliga liv Henley alumner har stigit till toppen av sina yrken och levereras effektiv förändring, bästa praxis och enastående prestanda i sina organisationer.

Platser

  • Hong Kong

    2501 Tai Tung Building, 8 Fleming Road, Wanchai, , Hong Kong

    Frågor