Keystone logo
Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Introduktion

Om oss

Marconi University är ett världsklass universitet som arbetar med betydande internationell forskning och innovation. Universitetet ser bortom den traditionella akademiska inlärningsinställningen och främjar användningen av innovativa inlärningsmetoder genom att slå samman avancerade tekniska lösningar med traditionella aktiviteter som föreläsningar, workshops och seminarier.

Marconi-forskning spänner från ekonomi och konst till tillämpad vetenskap och teknik, i enlighet med samhällsförändringar och framsteg. Vårt tillvägagångssätt bygger på utveckling av tvärvetenskaplig kunskap, kompetens och kompetens, med särskild tonvikt på det globala perspektivet. Ett engagemang för excellens och kvalitet inspirerar våra program, som syftar till att förbereda studenterna för att möta globala förändringar och att framgångsrikt tillämpa sin akademiska kunskap i verkliga situationer.

Universitetet strävar efter att ta med sina värderingar och uppdrag för att tillgodose behoven hos internationella och inhemska studenter och erbjuda dem olika studiemöjligheter på grundnivå och forskarutbildning, flexibel schemaläggning, kontinuerlig registrering, online-klasser, virtuella laboratorier och simuleringar.

För närvarande har vårt varierande samhälle mer än 16.000 studenter inskrivna i forskarutbildning och forskarutbildning, 300 fakultetsledamöter och ett akademiskt rådgivande team med över 200 experter. Välutrustade laboratorier stödjer våra forskningsaktiviteter, som Marconi Studios, vårt produktionskontor för Cinematekonst och Digital Media, där studenter kan tillämpa sin kunskap och få en praktisk träningserfarenhet.

Uppdrag

Marconis uppdrag är att tillhandahålla innovativa och prisvärda högkvalitativa utbildningsprogram och inlärningsmöjligheter för både inhemska och internationella studenter, med hjälp av den senaste tekniken och svara på elevernas behov i deras strävan efter akademisk, personlig och professionell integritet.

När du förföljer en examen med Marconi University får du inte bara tillgång till den senaste online-inlärningstekniken utan universitetsstandardundervisning, -faciliteter och -support.

Våra aktiva partnerskap med lokala, nationella och internationella institutioner bidrar till ett hållbart gemensamt mål att placera och utveckla studenter inom arbetskraften.

mål

 • Att erbjuda högkvalitativa yrkesutbildningar.
 • Att bygga upp ett samhälle och berika elevernas liv genom att främja pedagogisk och professionell tillväxt
 • Att uppmuntra studentcentrerat lärande på alla nivåer, med stöd av tekniska resurser och ledd av kvalificerad fakultet och personal
 • Att ge en enastående pedagogisk erfarenhet genom akademiska och administrativa supporttjänster
 • Att främja tvärvetenskaplig forskning och innovation
 • Att främja samarbete och interaktion bland andra institutioner med samma mål

Vår utbildningsmodell

Marconis akademiska expertis bygger på en rik europeisk utbildningsradition och ger mervärde av forskning och innovation inom lärteknik.

Marconis utbildningsmodell består av både ett online och blandat format som kombinerar ansikte mot ansikte och interaktiva aktiviteter och främjar studentfakultets interaktion och effektivare användning av institutionella resurser.

Genom att välja det blandade alternativet kan du delta i ansikte mot ansikte seminarier och lektioner i en av universitetsgrenarna för att berika din online studieupplevelse.

Registrerade vid Marconi University har utländska studenter möjlighet att delta i ett internationellt samhälle, utsätta sig för olika kulturer och få en högt ansedd europeisk grad utan att behöva lämna sitt eget land.

När du väljer en online-examen med Marconi University får du direkt tillgång till universitetsstandardundervisning, -faciliteter och -support. Vår lärare har direkt ansvar för att skapa och designa egna kurser online, utnyttja de senaste tekniska lösningarna för att garantera en högkvalitativ och engagerande studieupplevelse.

Våra senaste fynd i instruktionsdesign och digital teknik har lett till skapandet av Marconi Virtual C @ mpus plattform SIM (Integrated Multimodal System) som dra nytta av integrationen av följande verktyg:

Inom denna inlärningsmiljö ger multimedia och interaktiva utbildningsmaterial (ljud / video-lektioner, virtuella laboratorier, simuleringar, fallstudier, tester) studenterna möjlighet att anpassa sin egen studieupplevelse.

Nationella ackrediteringar

Italien: Det första online universitetet som ackrediteras i Italien av det italienska utbildningsministeriet

Grekland: Godkänd av det grekiska utbildningsdepartementet för att erbjuda bachelorgrader i moderna språk och litteratur, psykologi och utbildningsvetenskap och en magisterexamen inom pedagogisk ledarskap, ledning och tillväxtteknologi.

Platser

 • Al Khobar

  Al Khobar, Saudiarabien

  • Riyadh

   Riyadh, Saudiarabien

   • Jeddah

    Jeddah, Saudiarabien

    • Cairo

     Cairo, Egypten

     • Doha

      Doha, Qatar

      • Kuwait City

       Kuwait City, Kuwait

       • Amman

        Amman, Jordanien

        • Manama

         Manama, Bahrain

         Frågor