Keystone logo
GLC University

GLC University

GLC University

Introduktion

Om oss

Sedan starten 2000 har vi levererat högkvalitativ utbildning som är ackrediterad och erkänd globalt och överkomliga genom attraktiva avgiftsstrukturer.

Våra mervärdeutbildningar ger individer den verkliga möjligheten att uppnå sina karriärmål och mål.

Vad vi gör

Vi erbjuder regelbundna lektioner, fem dagar i veckan, antingen som morgon eller kvällssemester.

Dessutom kan vi med hjälp av tekniken tillgodose våra yrkesverksamma som drabbas av en tid genom att leverera kursmaterial via online-lärplattformar vid sidan av förutbestämda samråd.

Vi arbetar med våra partneruniversiteter i Storbritannien och Malaysia. Leverera sina kurser och förbereda och hjälpa våra registrerade studenter att uppnå eftertraktade grader från våra partneruniversiteter.

Förenade kungariket är världsberömt för sina högre utbildningskvalifikationer och vårt fokus är att leverera dessa genom våra toppmoderna anläggningar i Dubai, vilket gör det möjligt för yrkesverksamma att nå den mycket eftertraktade MBA-graden på så lite som 10 månader.

Vidare hjälper dessa program våra elever att tjäna värdefulla poäng för att öka värdet på deras referenser på sina ansökningar med invandringsavdelningarna i olika länder.Dylan Gillis / Unsplash

GLC Partner Institutioner

athe

Vi är ett ackrediterat inlärningscenter för ATHE från Storbritannien för sina nivå 3, nivå 4, nivå 5 och nivå 7-program. Kvalificering från ATHE regleras av OFQUAL.

University of Gloucestershire

Tilldelade TEF Silver 2017, universitetet levererar högkvalitativ undervisning, vilket garanterar lärande och resultat är konsekventa för sina studenter. Dessutom överstiger de konsekvent "rigorösa nationella kvalitetskrav" för högre utbildning i Storbritannien.

Universidad Azteca

Universidad Azteca är ett privat universitet i Chalco, Mexiko erkänt av den officiella giltigheten av studier som utfärdats av federal sekreterare för utbildning (RVOE) och ackrediterade av federala ministeriet för utbildningen av republiken.

Vad är Ofqual?

Kvalitets- och granskningsförordningen (Ofqual) är regulatorn för kvalifikationer, undersökningar och bedömningar i England och regulatorn för yrkeskvalifikationer i Nordirland. Det är ansvarigt att säkerställa att alla kvalifikationer och bedömning uppfyller högkvalitativa standarder genom att övervaka tilldelande organisationer, bedömningar och undersökningar och vidta nödvändiga åtgärder för att säkerställa att kvalifikationerna uppfyller behoven hos elever, högskolor och arbetsgivare. The Ofqual är ansvarig för parlamentet och Nordirlands församling.

Vad är ATHE?

Utmärkelser för utbildning och högre utbildning ger ett brett utbud av kvalifikationer, till exempel administrativ ledning och företag för att nämna några. ATHE-eleverna kan sänka hur mycket tid och pengar de spenderar för att uppnå examen med mer än hälften. Detta beror på att ATHE har särskilda arrangemang med en rad universitet som gör det möjligt för eleverna att hoppa över ett helt års studie av graden för varje nivå de uppnår med ATHE.

ATHE regleras av Ofqual (tillsynsorgan i England) och godkänns av Knowledge Human Development Authority (KHDA). Detta gör det möjligt för studenter till en rad universitet i Storbritannien och alla universitet i Dubai, UAE.

Vem tillgodoser GLC?

Vi tillgodoser unga gymnasieskolor som vill studera på campus som heltidsstuderande, skolavlidare eller avgångar, och arbetar vuxna

Platser

  • 2nd Floor Almulla Plaza Iqra Management Consultancy, , Dubai

Frågor