Keystone logo
George Fox University

George Fox University

George Fox University

Introduktion

Vara känd.

Vårt löfte: Vid George Fox, kommer varje student vara känd - personligen, akademiskt och andligt.

Det är förhoppningen varje elev tar till college erfarenhet. Att vara känd av namn. Inses värderas, uppmuntras och upplyfta. På George Fox, att bli känd innebär att lärare och personal kontakt med studenter i autentiska sätt - personligen, akademiskt, andligt - erkänner att vi alla kommit till denna plats med olika bakgrunder, livserfarenheter och drömmar för framtiden. Att bli känd innebär att eleverna inte bara lära sig nya idéer, delar de sina egna. Att bli känd sätt att höras.

När en elev känner hur det är att bli känd på detta sätt blir de inspirerade. Och det är då verklig förändring sker. Kunskap flyttar från sinnet till hjärtat. Karriärer förvandlas till kallelser. Tro förvandlas till handling. Och det är därför vi börjar med en enkel löfte, att varje elev kommer att vara känd.

nationellt erkända

George Fox är känd nationellt som en enastående Christian University, ranking bland de 10 i Forbes Media rankning av "The Best Religiously Anslutna Colleges." Vi klassificeras av US News & World Report som en primär regionala universitet, och Forbes konsekvent rankas oss bland de kristna skolor i landet.

akademiskt strikt

Studenter vid George Fox njuta av en utmanande läroplan som uppmuntrar betydande stipendium och tillämpning. Studerande i Richter Scholars Program, till exempel bedriva egen forskning med fakultets mentorer - forska frågor som botemedel för bröstcancer, undersöker diabetes på cellnivå, eller studera trauma och kognitiv utveckling. Vi är en av endast 11 skolor, inklusive Yale, Dartmouth, Cal Tech och University of Chicago, att delta i denna prestigefyllda program.

Student Fokuserad

Lärare och administratörer design program som sätter eleverna först, erkänner att varje elev har olika mål och behov. Från personlig studievägledning pågående andlig bildning, fakultet mentorskap och karriär rådgivning, är hela utbildningsprocessen på George Fox organiserad kring våra studenter tillväxt och framgång.

relationellt Utformad

Som Kristus-centrerad universitet rotad i Friends tradition, är George Fox unikt utformad för att uppmuntra meningsfulla relationer. Eleverna vet att deras professorer vid deras förnamn, och i sin tur, professorer är avsiktliga om att känna sina elever på ett förnamn grund. Vid George Fox, tror vi transformerande lärande börjar med holistiska, autentiska relationer - och att göra dessa typer av anslutningar en prioritet är det som skiljer oss.

möjlighet Rich

George Fox ger resurser för en nationell universitet och tillgängligheten till möjligheter att endast en mindre universitet kan ge. Studerande delta i livsförändrande upplevelser såsom fakultets mentor forskningsprojekt, praktik och studier utomlands program. Alternativen är olika. Här kan en student utföra i en pjäs, tävla i NCAA Division III lagsporter, sjunga i kör, och även leda en elev klubb. Vår mindre storlek innebär stora möjligheter.

tro Infused

Tro genomsyrar varje aspekt av den pedagogiska erfarenheten vid George Fox. Lärare och administratörer, som alla bekännande kristna, är dedikerade till att integrera tro och lära, och brinner för att hjälpa eleverna uppfylla sina yrkes kallelser. Eleverna får djupare förståelse av Gud i samband med en Kristus-centrerad gemenskap fokuserade på att älska Gud och människor och lära sig tro kan utveckla hela personer som blir utestående yrkesverksamma.

Serviceinriktad

George Fox tar allvarligt på utmaningen att Jesus Kristus att vara agenter för kärlek och försoning i världen. Studenter tar skol sponsrade serviceresor till olika tvärkulturella inställningar såsom Dream Center i Los Angeles, den Makah Nation i Washington, eller Swaziland att hjälpa aidssjuka. Vissa program, till exempel teknik, integrera tjänsten i läroplanen. Varje höst, stänger universitetsområdet för vår årliga Serve dag och skickar mer än 2.000 studenter, professorer och anställda som volontärer i samhället.

globalt engagerat

Sedan starten har George Fox uppmuntrat sina studenter att försöka hitta sätt att göra sin tro är relevant i världen. Vårt engagemang för uppsökande, studera utomlands och ta itu med de sociala rättvisefrågor i vår tid har bidragit till att skapa en lärande miljö som betonar global medvetenhet och engagemang. George Fox rankas av US News & World Report bland de 60 av cirka 1800 ackrediterade högskolor och universitet i landet för andelen studenter som studerar utomlands. Graduate och grundserviceresor fortsätter att ta itu med komplexa social rättvisa oro i Afrika, Indien, Brasilien, Ukraina och Rumänien.

Frågor