Keystone logo
GBSB Global Business School MBA på Malta
GBSB Global Business School

MBA på Malta

Birkirkara, Malta

15 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8 750 / per year *

På Campus

* för ett läsår

Introduktion

MBA-programmet på campus vid GBSB Global Business School i Malta är en omvälvande 15-månaderskurs skräddarsydd för ambitiösa individer som syftar till att göra en betydande inverkan i affärsvärlden. Det är perfekt för yrkesverksamma som vill förbättra sina ledarskapsförmågor, entreprenörstänkande och innovativa problemlösningsförmåga. Programmet integrerar hållbara metoder, etiska affärer och banbrytande tekniska insikter för att förbereda eleverna för komplexiteten i den moderna affärsmiljön.

Malta, med sitt strategiska läge i Medelhavet, rika historia och dynamiska affärsmiljö, erbjuder en unik och stimulerande miljö för att bedriva en MBA. Att studera på Malta ger studenterna möjlighet att uppleva en mångsidig, flerspråkig miljö, engagera sig i ett blomstrande näringsliv och njuta av öns pulserande kulturarv och Medelhavslivsstil. Öns blomstrande ekonomi och dess roll som en viktig affärsnav i Europa gör den till en idealisk plats för nätverkande och professionell tillväxt.

GBSB Global är konsekvent rankad bland de bästa handelshögskolorna i Europa. Vårt MBA-program har fått utmärkelser för sin innovativa läroplan, exceptionella fakultet och starka branschkontakter. Vi är erkända av välrenommerade organisationer som QS World University Rankings och European Foundation for Management Development (EFMD).

Uppdaterad läroplan för 2024: Vårt MBA-program har uppdaterats grundligt för att återspegla de senaste branschtrenderna och marknadens krav. Den nya läroplanen inkluderar banbrytande kurser, förbättrad inlärningsteknik och utökade nätverksmöjligheter.

Valbara spår: Studenter kan specialisera sig inom olika områden genom våra valbara spår, inklusive:

  • Artificiell intelligens och framtiden
  • Hållbarhet och styrning
  • Konsumentupplevelse i den digitala miljön

Varför välja GBSB Global för din MBA?

  1. Innovativ läroplan: Vår läroplan är utformad för att främja kritiskt tänkande, kreativitet och ledarskapsförmåga. Vi betonar verkliga tillämpningar och fallstudier för att säkerställa praktiskt lärande
  2. Globalt perspektiv: Med en mångsidig studentkår och fakultet från över 70 länder kommer du att få ett verkligt internationellt perspektiv på affärer
  3. Expertfakultet: Lär dig av erfarna yrkesverksamma och akademiker som ger en mängd kunskap och branschinsikter till klassrummet
  4. Flexibla inlärningsalternativ: Vårt MBA-program erbjuder flexibla schemaläggningsalternativ, så att du kan balansera dina studier med dina personliga och professionella åtaganden
  5. Starka branschförbindelser: Dra nytta av vårt omfattande nätverk av industripartners och alumner, vilket ger dig värdefulla nätverks- och karriärmöjligheter.

Gå med oss ​​på GBSB Global Business School och ta nästa steg i din karriär med vårt topprankade MBA-program. Ansök nu och bli en del av vår dynamiska och innovativa community.

Läroplan

Ranking

Programresultat

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor