Keystone logo
GBSB Global Business School MBA i Barcelona
GBSB Global Business School

MBA i Barcelona

Barcelona, Spanien

15 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19 650 / per year *

På Campus

* för ett läsår

Introduktion

MBA-programmet på campus vid GBSB Global Business School i Barcelona är en revolutionerande 15-månaderskurs designad för ambitiösa individer som strävar efter att göra en betydande inverkan i affärsvärlden. Det är idealiskt för yrkesverksamma som vill förbättra sina ledarskapsförmåga, entreprenöriellt tänkesätt och innovativa problemlösningsförmåga. Programmet integrerar hållbara metoder, etiska affärer och avancerade tekniska insikter för att förbereda eleverna för utmaningarna i det moderna affärslandskapet.

GBSB Global är konsekvent rankad bland de bästa handelshögskolorna i Europa. Vårt MBA-program har fått utmärkelser för sin innovativa läroplan, exceptionella fakultet och starka branschkontakter. Vi är erkända av välrenommerade organisationer som QS World University Rankings och European Foundation for Management Development (EFMD).

Uppdaterad läroplan för 2024: Vårt MBA-program har uppdaterats grundligt för att återspegla de senaste branschtrenderna och marknadens krav. Den nya läroplanen inkluderar banbrytande kurser, förbättrad inlärningsteknik och utökade nätverksmöjligheter.

Valbara spår: Studenter kan specialisera sig inom olika områden genom våra valbara spår, inklusive:

  • Artificiell intelligens och framtiden
  • Hållbarhet och styrning
  • Konsumentupplevelse i den digitala miljön

Läroplan

Ranking

Programresultat

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Varför studera på GBSB Global Business School

Om skolan

Frågor