Keystone logo
Gannon University Civilekonom i Business Analytics
Gannon University

Civilekonom i Business Analytics

Erie, Amerikas förenta stater

3 Semesters

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1 190 / per credit

På Campus

Introduktion

Gannon University är ett studentorienterat undervisningsuniversitet. Denna filosofi styr vårt tillvägagångssätt när det gäller utformning, undervisning och rådgivning av läroplaner. Vi känner igen och förstår de dramatiska förändringar som pågår i näringslivet.

Detta MBA i Business Analytics -programmet är utformat för att erbjuda studenterna en mer samtida inlärningsupplevelse genom att införa tillämpning av både teknik och dataanalys i affärsplanen. Läroplanen innehåller kurser som är utformade för att täcka de funktionella affärsområdena och som är infunderade med tillämpning av teknik. Studenterna kommer att tillämpa lämpliga metoder för att analysera stora data i samband med ett specifikt affärsperspektiv i kurser som affärsprognoser, finansiell modellering och datadriven strategisk planering. MBA i Business Analytics-programmet använder dagens moderna affärsverktyg för att analysera data och fatta datadrivna beslut inom något av de funktionella affärsområden de väljer att fokusera sin karriärväg inom.

Kandidater från MBA i Business Analytics kommer att förberedas för anställning inom ett brett spektrum av discipliner, inklusive marknadsföring, supply chain management, personal och ekonomi. I överensstämmelse med Gannons entreprenörsanda kommer MBA i Business Analytics också att innehålla kurser som är utformade för att utveckla en students entreprenörsanda, identifiera och bedöma affärsmöjligheter och till och med finansiera en potentiell satsning.

Gannon University MBA -program grundades 1970 och vår erfarenhet som regionens första och största handelshögskola har lärt oss några viktiga lärdomar. Att helt enkelt ha en magisterexamen, oavsett typ av examen eller skenbar status för examensbeviljande institution, är ingen garanti för framgång. För att lyckas i affärer behöver individer tillämpliga färdigheter, förståelse för näringslivet och uppskattning för arbetet. Vårt nätverk med över 1 400 MBA -alumner är ett stolt bevis på Gannons förmåga att få framgång att hända för sina doktorander. Gannon MBA Alumni inkluderar presidenter/VD: ar, vice presidenter, CFO: er, kassörer och Managing Partners. Dessutom har över 60 tagit avancerade examina, inklusive doktorsexamen från några av de mest prestigefyllda akademiska institutionerna i Nordamerika (Indiana University, University of Michigan och University of Pennsylvania Wharton School, Stanford University för att nämna några). Mer än 45 Gannon MBA -kurser undervisar för närvarande på högskolor och universitet.

STEM-Designated Degree Program

Gannons Master of Business Administration i Business Analytics är ett STEM Designated Degree Program. Detta gör det möjligt för internationella akademiker i USA att ansöka om ytterligare 24 månaders valfri praktisk utbildning (OPT) efter examen. För att vara berättigad måste studenterna ha en STEM -examen från en ackrediterad amerikansk skola och måste säkra anställning hos en arbetsgivare som inkluderar minst 20 timmars arbete per vecka och formell utbildning inom STEM -fältet.

Denna beteckning återspeglar programmets engagemang för de traditionella MBA-kurserna med tonvikt genom hela läroplanen på att använda dagens teknik för datadriven beslutsfattande.

Dahlkemper School of Business har unikt infunderat kvantitativa metoder i de traditionella MBA -kurserna som fokuserar på de funktionella affärsområdena. Studenter startar programmet med en kurs i den tekniska miljön för företag och går sedan vidare till att använda mer sofistikerad teknik i kurser som Strategisk global marknadsföring och analys, Ekonomihantering och modellering och Organisationskommunikation och datavisualisering. Programmet erbjuder studenterna en möjlighet att fördjupa sig i grunden för affärer i en tillämpad miljö, och en där företag och teknik går hand i hand.

Den mångtydiga och komplexa karaktären i dagens affärsmiljö kräver ledare med spetskompetens som kan utnyttja modern teknik för att fatta snabba och exakta datadrivna, strategiska beslut. I ett brett spektrum av branscher är våra akademiker redo att lägga till omedelbart värde för varje organisation.

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Om skolan

Frågor